Frumusețea interioară și exterioară trebuie să fie într-un echilibru constant pentru a fi o persoană împăcată cu sine. Din acest motiv, actrița Audrey Hepburn, considerată și astăzi una dintre etaloanele frumuseții, ne-a lăsat „moștenire” 10 secrete de frumusețe, de care ar trebui să ne conducem în fiecare clipă a vieții. Iată care sunt acestea:

1. Pentru a avea buzele mai seducătoare, rostește doar cuvinte frumoase.

2. Pentru a avea ochi frumoși, emană doar bunătate.

3. Pentru a avea o siluetă de invidiat, dă-le din mâncarea ta celor mai flămânzi decât tine.

4. Pentru a avea un păr frumos, lasă un copil să-și treacă degetele prin el (păr) în fiecare zi.

5. Pentru a fi încrezut în forțele proprii, amintește-ți că nu ești singur.

6. Oamenii de cele mai multe ori au nevoie de „restaurare”, încurajare, iertare, etc. Nu „uita” niciodată de persoanele de lângă tine.

7. Dacă ai nevoie de o mână de ajutor, o ai mereu cu tine – mâna ta. Când vei fi mai în vârstă, vei înțelege că ai două mâini: una pentru tine și una pentru ai ajuta pe alții.

8. Frumusețea unei femei nu constă în haine, siluetă sau coafură. Este în strălucirea ochilor ei. La urma urmei, ochiul – este poarta de acces la inimă, unde locuiește dragostea.

9. Frumusețea unei femei nu ține de exterior, adevărata frumusețe se reflectă în sufletul ei.

10. Ține minte! Frumusețea unei femei vine odată cu trecerea timpului!

Audrey Hepburn este considerată și în prezent un model de frumusețe și eleganță, fiind de nenumărate ori numită ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile. Imaginea ei este folosită în numeroase campanii publicitare. Stilul îmbrăcăminții ei continuă să fie popular în rândul femeilor și în ziua de azi. Rochia neagră Givenchy din filmul „Micul dejun la Tiffany” a fost vândută în 2006 cu peste 462.000 £, cel mai mare preț pentru o rochie dintr-un film.

Distribuie articolul: