Orice femeie își dorește să țină pasul cu tendințele din modă și investește foarte mult în garderoba sa. Din păcate, multe dintre noi cumpărăm haine pe care le purtam doar o dată sau chiar deloc, iar apoi lâncezesc în dulap. Iată câteva piese pe care o femeie trebuie neapărat să le aibă în garderoba sa:

1. Little black dress
Micuța rochie neagră sau little black dress este, pesemne, cea mai adorată piesă vestimentară din garderobă. Este genul de rochie care se potrivește la orice eveniment, și nu ai cum să încalci vreun cod vestimentar atâta vreme cât porți o micuță rochie neagră. O astfel de rochie se poate combina cu alte piese vestimentare, astfel încât să creezi alte și alte ținute. Alege-o cât mai simplă, fara aplicații, paiete sau accesorii.

2. Camașa albă
Simplul fapt pentru care se datorează impunerea acestei piese vestimentare în garderobă este ușurința cu care o poți folosi în mai multe ținute. O poți combina cu o fustă neagră și pantofi negri și obții astfel o ținută office. Dar, în același timp, cămașa albă poate fi purtată la o pereche de blugi și o pereche de pantofi comozi sau adidași, astfel obții o ținută de stradă sau casual.

Rochie neagracamasa

3. O pereche de jeanși
Sunt cei mai adorați pantaloni și poate și aceia care au atras toată notorietatea de mulți ani încoace. Se pot asorta cu pantofi eleganți, comozi sau adidiași, cu sacouri, bluze, cămăși și câte și mai câte.

4. Fusta neagră 
Fusta neagră este și ea o piesă vestimentară care se poartă lejer la mai multe ținute. O poți purta cu bluze cu mâneca scurtă, cu o pereche de pantofi comozi și obții astfel o ținută de întâlnire. Împreună cu o pereche de pantofi negri, simpli și o bluză albă obții o ținută office, așa cum poți purta fusta neagră la un sacou și o pereche de pantofi simpli, cu toc mediu, într-o culoare neutră.

jeanssacoufusta

5. Sacoul negru
Sacoul negru poate fi purtat și el atât la o ținută cu pretenții, așa cum este ținuta office, dar și la o ținută casual, pe care o poți purta la o întâlnire cu prietenii, cât și la un serviciu unde dress codul nu este atât de riguros. Astfel, îl poți purta la jeanși simpli și o pereche de pantofi cu sau fără toc, la fustă și alte piese vestimentare din garderobă etc.

6. Pantofii negri
Pe aceștia îi poți purta la ținuta de birou, la cea de întâlnire, la ținuta casual sau pentru un eveniment cu totul special. Ceea ce face ușoară purtarea pantofilor la toate aceste ținute diferite este tocmai lungimea tocului și materialul.

7. Pantofii bej sau nude
Pe aceștia îi poți purta la o rochie deschisă la culoare sau la un costum la fel, în tonuri deschise. Bejul aduce multă naturalețe, decât așa cum face negrul, adică impune sobrietate.

Pantofi negri si nude

8. Geanta plic
Geanta plic este o geantă micuță, fină, pe care o poți purta la o ținută de cocktail, la un eveniment cu pretenții, în club sau chiar la ținuta de întâlnire.

9. Geanta mare
Au pătruns vertiginos în creațiile marilor creatori de modă și sunt foarte căutate și purtate. Sunt adorate de multe femei pentru diversele funcții pe care le suplinesc. Sunt atât de mari unele dintre ele, încât pot fi folositeși în concediu, punându-ți în ele restul de piese vestimentare din garderoba sau truse de machiaj.

10. Trenchiul în culoare neutră
Acesta poate fi purtat în anotimpul răcoros, putând fi în același timp și o interesantă piesă vestimentară din garderobă. Maximizează nota de mister la o femeie, iar acest lucru este apreciat de către unii bărbați. Astfel, recomandăm trenchiul neutru la culoare, care subliniază linia umerilor și subțiază talia. 

trenchgeanta

Alte surse consideră la fel de importante pentru garderoba unei femei și tricourile, mai ales tricourile cu gât rotund, cele în V, toate se vor potrivi la un moment dat în ținuta ta. Tricoul te va ajuta să ai un look relaxat și confortabil, fără a părea neîngrijită. Ținuta care te va salva în orice împrejurare: tricou cu blugi, un sacou și tocuri sau balerini.

Dacă îi întrebăm pe bărbați ce nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei probabil ar răspunde că o lenjerie sexy sau o rochie de seară, o pereche de pantofi cu toc. Dacă am întreba o femeie sigur ar răspunde că din garderoba ei n-ar trebui să lipsească spațiul unde să-și depoziteze toate hainele, gențile, pantofii, curelele, eșarfele achiziționate. Cumpărați-vă haine care nu se demodează și pe care le puteți combina între ele în așa fel încât să aveți și ținute sport, casual, de birou sau de seară. 

Surse: egirl.rofeelgood.ro

Foto: Ziare.com, palasmall.ro, blogspot.com

Tatiana Viju

Distribuie articolul: