Am ajuns să ne convingem despre faptul că imaginea contează mai mult decât 1000 de cuvinte și că prima impresie nu poate fi schimbată niciodată. În contextul acestor axiome, îți recomandăm să-ți completezi garderoba cu 10 tipuri de încălțăminte pe care orice femeie ar trebui să le adune măcar până la vârsta de 30 de ani. Te vor salva din orice situație.

1. O pereche de Stiletto Clasici, de culoare neagră. Acești pantofi reprezintă un must-have pentru toate timpurile, pentru că pot fi asociați cu aproape orice tip de ținută și aduc cu sine eleganța.

foto: danielfootwear.com

foto: danielfootwear.com

2. O pereche de loaferi sau brogues. Se potrivesc pentru ținutele zilnice, valabile pentru studii sau serviviu. O pereche de blugi, o cămașă polo și o pereche de loaferi sau grogues te vor scăpa de orice situație banală. Sunt stilați și practici în același timp.

foto: theguardian.com

foto: theguardian.com

3. O pereche de balerini feminini. Imediat de cum îți vei cumpăra o pereche, nu vei mai vrea să te desparți de ei. Indiferent dacă alegi o pereche de balerini negri, bej sau de culori intense, trebuie să găsești perechea perfectă pentru picioarele tale. Îi poți completa cu o fustă în pliuri, un combinezon sau o pereche de blugi.

foto: bbnails88.blogspot.com

foto: bbnails88.blogspot.com

4. O pereche de sandale cu toc. În garderoba fiecărei femei ar trebui să se regăsească o astfel de pereche de încălțăminte care atrage priviri. Este important să simți că perechea pe care ai găsit-o chiar merită a fi încălțată pe timp de vară.

foto: lafrivole.com

foto: lafrivole.com

5. O pereche de botine cu toc. Se potrivesc foarte bine pentru sezonul de primăvară și toamnă, atunci când e prea frig ca să mai încalți pantofii obișnuiți. Poți alege botinele cu toc subțire sau gros.

foto: fucsia.ro

foto: fucsia.ro

6. O pereche de papuci agresivi. Se potrvesc pentru perioadele cu un timp mai urât. Reprezintă atu-ul persoanelor care apreciază întâi de toate comoditatea. Poți alege o pereche de papuci în stil biker, cowboy sau rock.

foto: teamdeals.ro

foto: teamdeals.ro

7. O pereche de sandale cu talpa plată. Le vei căuta la vară și nu vei vrea să renunți la ele. Ai grijă, doar, ca să nu-ți creeze disconfort.

foto: hijabsegiempat.com

foto: hijabsegiempat.com

8. O pereche de sandale cu platformă groasă. Se potrivesc pentru sezonul de vară, atunci când te saturi să mai porți sandalele cu talpa plată sau balerinii. Se potrivesc foarte bine cu blugii și rochiile de vară. Ai putea să le încalți chiar și la o nuntă de vară.

foto: liura

foto: liura

9. O pereche de pantofi sport. În afară de stilul clasic sportiv, a putea opta pentru o pereche de pantofi sport de tip sneakers. Aceștia pot fi decorați cu o serie întreagă de acesorii care pot completa orice stil vestimentar.

foto: aelida.com

foto: aelida.com

10. O pereche de cizme lungi până la genunchi. Reprezintă o invenție potrivită pentru stilul clasic, care te va salva din orice condiție meteo nefavorabilă. Poți opta pentru o pereche de cizme cu talpa dreaptă sau pentru una cu toc.

foto: shopica.com.ua

foto: shopica.com.ua

Distribuie articolul: