Istoriile despre cât de multe încap într-o poșetă purtată de femei, au devenit aproape legendare. Pe lângă glumele și ironiile la această temă, există totuși câteva obiecte care nu ar trebui să lipsească din geanta nici unei femei. Îți prezentăm 10 lucruri pe care trebuie să le ai mereu la îndemână. Iată câteva obiecte care ar trebui să le porți cu tine în geantă mereu:

Oglinda – fără o mică oglinjoară nici să nu ieși din casă. O femeie trebuie să ducă cont mereu de faptul cum arată, iar în acest caz, oglinda îi devine cea mai bună prietenă.

Pudra și peria pentru pudră – sunt de nelipsit din geanta unei femei, mai ales în cazul  când te machiezi zilnic. Chiar dacă machiajul nu te însoțește zi de zi, nici nu știi cum vei avea nevoie de pudra din geanta ta, care poate deveni un adevărat ”colac de salvare”.

Rujul și rimelul – aceste doua te vor ajuta și să-ți corectezi machiajul sau chiar să-l aplici în caz de urgență.

Absorbante – acestea de asemenea ar trebui să-și găsească locul în geanta ta, astfel vei fi asigurată că nu te vei pomeni în circumstanțe jenante.

Pieptene – un pieptene micuț trebuie să-l ai în geantă mereu, atunci când îți va zburli vântul părul, îți va fi de mare ajutor.

Șervețele – umede sau/și uscate, îți vor veni în ajutor de multe ori, fie că e vorba de machiaj, de o pată de pe haină sau încălțăminte, fie că vrei să-ți ștergi mâinile.

Colanți – o pereche de colanți de rezervă, trebuie să ai în geantă, atunci când îmbraci o fustă sau o rochie. În caz de vei rupe colanții cu care ești îmbrăcată, vei fi foarte fericită că ți-ai luat o pereche de rezervă.

Gume de mestecat – aceasta te va ajuta să ai o respirație curată, în caz de ai o întâlnire importantă.

Un carnețel și un pix – acestea două nu ar trebui să lipsească din geanta ta, mai ales dacă ești o femeie de afaceri.

Încărcătorul pentru telefonul mobil – pentru că telefonul mobil astăzi a devenit mai mult decât un dispozitiv cu ajutorul căruia comunicăm, trebuie să ai la îndemână, oriunde te-ai afla, încărcătorul, în caz de ți se descarcă telefonul, iar tu aștepți un sunet important.

O dată ce vei avea toate aceste obiecte mereu cu tine în geantă, imaginea ta, relațiile cu oamenii, dar și cele de afacere, vor avea un plus de siguranță. Ca femeie, vei ști că în caz de ceva va merge nu așa cum ai planificat, salvarea o găsești la tine în poșetă.

Distribuie articolul: