Anul acesta se împlinesc 3 ani de când Alicia Valcov, fondatoarea grupului, a apăsat pe butonul „Creează Grup” de pe Facebook. O mămică care avea nevoie de sfaturi și ajutor de la alte mămici a creeat ceea ce, în timp, a devenit un brand al iubirii materne, frumosului și binelui. Prima aniversare a fost frumoasă, a doua – minunată, iar cea de-a treia aniversare va fi extraordinară - pe 30 septembrie. De ce? Afli mai jos ;)

Ask a Mom este cea mai mare comunitate online de mămici din Moldova, care a reușit să transforme un grup de aproape 20 000 de femei într-o familie mare și frumoasă! Chiar dacă sună incredibil, grupul Ask a Mom a realizat ceea ce nimeni nu credea că ar fi posibil – a reușit să depășească barierele ecranelor și internetului, să lege prietenii trainice și chiar să salveze vieți.

Detalii despre eveniemnt și bilete puteți lua, accesând acest link.

coperta ask

Mai puternic decât o inimă de mamă nu este nimic, iar atunci când peste 18 000 de inimi se unesc, minunile ajung să devină realitate. Zeci de destine au fost salvate atunci cînd mamele din Ask a Mom s-au mobilizat și luptat împreună. Acțiunile unde a participat Ask a Mom au reușit să schimbe multe lucruri în bine, începând cu accesul în instituții publice pentru mamele cu copii în cărucioare și până la alimentația copiilor preșcolari. Iată cele mai importante motive pentru care să nu ratezi această petrecere:

1. Pe 30 septembrie mămicile își iau o scurtă pauză de la grijile cotidiene și devin cele mai frumoase doamne, care se relaxează și socializează.
2. Femei care se cunosc doar virtual, dar prin Ask a Mom au devenit prietene, se vor întâlni, în sfârșit. Avem atâtea prietenii frumoase creeate pe grup și anul acesta nu va fi o excepție!
3. Fiecare mămică va pleca acasă cu multe cadouri din partea prietenilor Ask a Mom!
4. Va avea loc o tombolă, unde vor fi puse în joc premii de preț. Sunt multe premii, deci vor fi și multe câștigoare!
5. Costul biletului acoperă absolut toată consumația dumneavoastră din acea seară. Mâncăruri delicioase, băuturi fine și deserturi incredibil de gustoase – toate vor fi puse la dispoziția dumneavoastră!
6. Muzica va fi asigurată de unul dintre cele mai talentate banduri din țară, care știe să creeze atmosferă de petrecere selectă și relaxantă.

Detalii despre eveniemnt și bilete puteți lua, accesând acest link.
7. Va avea loc o defilare de modă a brandurilor Made in Moldova, unde veți putea face cunoștință cu tendințele sezonului de toamnă.
8. Veți avea foarte multe poze noi, profesionale, făcute de unii dintre cei mai populari fotografi, care vor deveni adevărate bijuterii în albumul personal!
9. Veți putea cunoaște mai îndeaproape mămici celebrități, membre a grupului Ask a Mom, care se bucură de existența lui la fel de mult ca și dumneavoastră!
10. Veți avea ocazia să purtați frumoase coronițe de flori, care constituie dress-code-ul petrecerii, astfel transformându-vă în zâne adevărate!

ask3Organizatorii v-au pregătit și o surpriză deosebită. Chiar la petrecere va avea loc prelansarea unei nou-create rețele de săli de sport cu studiouri de fitness pentru femei ce are ca scop promovarea modului activ și sănătos de viață și a armoniei între corp și suflet prin intermediul practicării activităților de fitness, ca stil de viață a unei femei de succes.
Acestea și multe altele vor fi la Ask a Mom Party, de aceea absența de la un asemenea eveniment ar constitui o „infracțiune” pentru orice mămică. Locația: Downtown al hotelului Codru. data: 30 septembrie 2016, ora 19. Număr de Participante – 250+.

Precizăm că evenimentele pe care le organizează „Ask a Mom” au întotdeauna cei mai buni speakeri, care abordează temele cele mai interesante pentru mămici și viitoarele mămici. Iar energia care plutește în aer la aceste seminare și workshop-uri este probabil cea mai pozitivă, caldă și prietenoasă din toată lumea.

Detalii despre eveniemnt și bilete puteți lua, accesând acest link.

P

Distribuie articolul: