Croielile și lungimile nepotrivite, materialele care arată kitschos și aplicațiile exagerate pe rochiile destinate domnișoarelor de onoare distrug lookul multor femei aflate în această poziție la nunți.

Există, însă, alegeri pentru rochiile de domnișoara de onoare care chiar arată bine, fară a fi exagerate în materie de aplicații și fără a pune-n umbra mireasa.

1. Rochia cu decolteu în formă de inimă, ideală domnișoarelor de onoare care au silueta pară, așadar sunt mai subțiri în partea superioară și au șoldurile mai late. Această rochie arată, însă, perfect și pe o femeie cu o greutate corporala normală, cărora le place să se simtă în largul lor la nuntă, fără a fi încorsetate sau limitate în mișcări de o rochie prea strâmtă sau prea lunga.

http://lyla.ro/

2. Simplă și elegantă, această rochie mizează atât pe croiala care avantajează deopotrivă femeile trase prin inel, cât și pe cele mai plinuțe. Lungimea rochiei este ideală pentru orice fel de înălțime, mai mult, femeile mai scunde obțin un efect de alungire a trupului, părând mai înalte.

lyla.ro

3. Pentru eleganță sporită, o rochie lungă până în pământ, cu croială cloș, dintr-un material greu, creează impresia unei siluete mai alungite. Poate fi purtată și de femeile mai plinuțe care au talia ușor definită, căci modelul din brâu și accentuează talia și subțiază. Mai mult, în ciuda lungimii, este o rochie ușor de purtat la petrecerile de nuntă, căci materialul greu, dar lejer permite libertate de mișcare, iar partea superioară a rochiei asigură susținerea bustului.

lyla.md

4. Puțin nonconformism violet-radiant în rochia de mireasă, culoare declarată, de altfel, și culoarea anului 2014. Materialul delicat și lungimea sunt potrivite oricărui tip de siluetă.

lyla.ro

5. O rochie tip gogoșar a cărei frumusețe constă atât în croială, cât și în culoarea aprinsă. Poate fi purtată și de femeile mai plinuțe, nefiind însă recomandata celor foarte înalte și subțiri. Croiala mai largă din zona inferioară a rochiei creează iluzia de picioare mai subțiri, motiv pentru care avantajează femeile care au exces de kilograme, dar dezavantajează femeile care au picioarele subțiri.

lyla.ro

6. Rochia de culoare vișinie, cu aspect satinat, este ideală domnișoarelor de onoare (dar și nașei) care mizează pe eleganță maximă la nuntă.

rochie de domnisoara6

7. Rochia violetă debordează de senzualitate, atât datorită culorii, cât și a dantelei care îmbracă fundamentul ținutei. Pentru că are volane în partea inferioară, este indicat de purtat de femeile care au silueta atletică, fără curburi în zona șoldurilor și a posteriorului. Femeile cu silueta tip atlet pot obține un plus de feminitate și senzualitate optând pentru această rochie.

rochie de domnisoara7

8. Auriul și dantela neagră sunt ideale pentru nunțile cu tematica regală. Rochia este sofisticată, dar și ușor de purtat datorită materialului lejer și a lungimii până la genunchi.

rochie de domnisoara8

9. O rochie maxi, în stil elen, de culoare închisă și cu un singur umăr este ieșită din comun, dar plină de eleganță în croiala ei doar aparent simplă.

rochie de domnisoara9

10. Pentru domnișoarele de onoare mai „jucăușe”, este ideală o rochie albă sau nud cu aplicații dantelate, de-o parte și de alta a trunchiului, de culoarea zmeurei.

rochie de domnisoara10

 

sursă: lyla.ro

 

 

 

 

Distribuie articolul: