Ca în fiecare an, Crăciunul atrage după sine o avalanșă de urări și de mesaje transmise celor dragi. Acum este perioada perfectă pentru a-ți așterne în scris cele mai calde gânduri, adresate prietenilor, familiei și iubitului tau. Iată câteva idei de care te-ai putea folosi pentru a scrie mesajul de Crăciun perfect pentru jumătatea ta.

1.Ești cel mai frumos cadou pe care mi l-a adus Moș Crăciun vreodata și îți multumesc că exiști! Te iubesc!

2.Mă simt precum un om de zăpadă care se topește de dorul tău. Grăbește-te să mă salvezi!

3.Dacă ți-aș mărturisi că te iubesc, nu ar fi îndeajuns dacă nu aș spune că te iubesc pentru totdeauna! Te iubesc și azi, și de Crăciun, și de Anul Nou și simt că te voi iubi în fiecare zi a vieții mele de acum încolo!

4.Vreau să mă ascund printre cadouri, globuri și beteală, iar tu să mă descoperi în noaptea de Crăciun și să mă consideri cel mai de preț dar pe care l-ai primit vreodată!

5.Nu pentru că iubesc sunt fericită, ci faptul că te iubesc pe tine mă face să fiu fericită! Iar ziua de Crăciun este cea mai potrivită să-ți declar iubirea mea! Crăciun Fericit!

6.La poarta sufletului meu, mulți au încercat să bată, dar cheia ai luat-o tu și poarta este incuiată. Te iubesc, Crăciun Fericit!

7.Așa cum Moș Crăciun aduce magie în casele noastre, așa și tu îmi aduci magie în fiecare clipă a vieții mele! Te iubesc!

8.Ori de câte ori petrec timp departe de tine, îmi pare că este timp irosit. Tu dai sens zilelor vieții mele. N-aș putea să îmi petrec sărbătorile de iarnă în altă parte decât lângă tine. Te iubesc!

9.Nu îmi pot imagina sărbătorile de iarnă în absența ta. Nu vreau decât să fim noi doi, ascultând colinde, îmbrățișați… Acesta este darul pe care mi-l doresc cel mai mult de la Moș Crăciun!

10.Sunt nerăbdatoare să petrec încă o dată sărbătorile de iarnă cu tine. Mă simt ca într-o poveste, sunt fermecată să am în preajma mea o ființă atât de magică într-o perioadă magică a anului. Să fii tu oare sufletul meu pereche?

Distribuie articolul: