Nu este atât de greu să iubești. Trebuie doar să înveți să îți deschizi inima. Iubește clipa de acum, iubește ziua de astăzi, iubește oamenii care te înconjoară, iubește-te pe tine.

Este momentul să privești cu inima deschisă către viitor. Începe un nou an, un nou capitol minunat pentru tine. Lasă trecutul în spate și alege fericirea clipă de clipă. Trăiește fiecare moment ca și cum ar fi ultimul. Bucură-te de lucrurile mărunte, iubește necondiționat, apreciază viața.

Iată care sunt acele câteva lucruri pe care să ți le amintești în ultima zi a anului 2019:

1. Începe un nou an. Ai șansa la o schimbare. Lasă în spate trecutul, păstrează cu tine lecțiile de viață învățate și mergi mai departe.

2. Negativismul nu face parte din tine; scapă de el. Renunță la oamenii toxici și la lucrurile negative. Înconjoară-te, în schimb, cu multă iubire.

3. Ai făcut tot ce ai putut. Nu fi dură cu tine însăți. Fii recunoscătoare pentru toate luptele avute pentru că până la urmă acestea te-au ajutat să ajungi unde ești acum.

4. Din greșeli înveți. Întotdeauna. Acceptă-le și continuă-ți drumul.

5. Ziua de mâine nu este garantată. Așa că alege să trăiești astăzi, să iubești astăzi, să zâmbești astăzi.

6. Fiecare om are propriul drum în viață, propria poveste. Nu te mai concentra pe ce face, spune sau trăiește altă persoană, concentrează-te doar pe drumul tău.

7. Nu este atât de greu să iubești. Trebuie doar să înveți să îți deschizi inima. Iubește clipa de acum, iubește ziua de astăzi, iubește oamenii care te înconjoară, iubește-te pe tine.

8. Uneori Universul nu îți oferă ceea ce îți dorești pentru că nu ești pregătită sau nu este potrivit pentru tine. El are un plan mai frumos cu tine, să nu uiți niciodată asta.

9. Ca sa știi cum este fericirea trebuie ca din când în când să mai simți și durere și tristețe. Acceptă aceste stări pentru că fac parte din tine.

10. Crede în tine cu toată forța ta… pentru că nimeni altcineva nu o va face dacă tu nu o faci. Crede ca ești suficient de puternică pentru a depăși obstacole, crede că ai o inimă incredibilă și că meriți să fii iubită, crede că povestea ta va fi una cu adevărat specială. Crede că ești unică.

Sursa: kudika.ro

Distribuie articolul: