Deși orice femeie și-l dorește, orgasmul reprezintă în mare parte o necunoscută pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos. Așa se face că cercetătorii încearcă să explice în detaliu ce înseamnă mai exact acesta, cum vă puteți spori șansele de a-l atinge și ce vă împiedică să vă bucurați pe deplin de această plăcere absolută. 1. Studiile arată că o femeie poate rămâne însărcinată chiar și după 5 până la 8 zile de la momentul în care a întreținut relații sexuale neprotejate.

2. Puțini știu că purtatul tocurilor foarte înalte poate afecta abilitatea unei femei de a avea orgasm. Numeroase brand-uri de încăltăminte de lux au dezvoltat pantofi a căror arcadă este aproximativ egală cu cea a pelvisului unei femei în momentul în care aceasta are orgasm. Tocurile creează o contracție la nivelul pelvisului, lucru destul de problematic fiindcă, în timp, acesta nu se va mai putea contracta în timpul orgasmului, iar femeia nu se va mai putea bucura din plin de această experiență.

3. Cercetătorii au demonstrat că orgasmele pot face ca femeia să fie mai încrezătoare, productivă și creativă. Și fiindcă lucrurile funcționează în cerc, femeile pot trăi mai intens orgasmul atunci când sunt mai creative.

4. Orice pilulă contraceptivă are un efect secundar la nivel psihologic. Uneori, femeile întâmpină dificultăți în a rămâne însărcinate după ce renunță la astfel de pastile, iar asta se datorează faptului că probabil se simțeau mult mai atrase de partenerii lor în timpul respectivului tratament decât sunt fără hormoni extra.

5. Nervii pudendali, situați sub fese, pot afecta țesuturile erogene din zonele organelor genitale ale femeilor. Statul în anumite poziții pe anumite tipuri de scaun poate conduce la o excitare sexuală.

6. Pe de altă parte, statul pe scaun în majoritatea timpului micșoreaza planșeul pelvian și mușchii psoas (esențiali unui orgasm deplin). Atunci când acești mușchi sunt strânși de la prea mult stat, femeilor le va fi mai greu să atingă un orgasm ca la carte.

7. Clitorisul, Punctul G și deschiderea colului uterin sunt cele trei zone erogene principale ale unei femei. Unii spun că și sfârcurile ar trebui incluse pe această listă, în vreme ce alții nu sunt de acord cu asta.

8. Precum un fulg de nea, fiecare femeie este unică prin prisma faptului că terminațiile nervoase la nivel genital sunt distribuite diferit la fiecare în parte. Asta înseamnă că fiecare femeie trebuie să-și descopere propriile modalități de a atinge orgasmul.

9. Pentru că organsimul este în mare parte apă, o bună hidratare sporește șansele unui orgasm.

10. Nicio femeie nu a fost născută fără abilitatea de a avea orgasm. Femeile au un mecanism înnăscut programat pentru a avea orgasme. Specialiștii spun însă că nu toată lumea învață cum să folosească această „mașinărie” așa cum se cuvine.

Sursa: www.agentiadepresamondena.com 

Distribuie articolul: