Iubit și admirat de foarte multe femei – Grigori Viktorovici Lepsveridze, născut la 16 iulie 1962, la Soci, este un cântăreț rus de origine etnică georgiană. Autor a câtorva cântece proprii. Are titlul de artist de onoare a Federației Ruse din 2011. Este cunoscut pentru baritonul său puternic. Acum vei afla și alte detalii din viața interpretului.

1. Principial nu cântă neremunerat. „În 2009, am avut aproximativ 70 de spectacole gratuite. Private, de asemenea. Erau prieteni, prieteni ai prietenilor, pe care nu i-am putut refuza. Imaginați-vă din acele concerte mi-am plătit muzicienii mei! Și într-o zi am încetat aceste „acte de caritate”. Cel mai interesant este faptul că oamenii care au făcut din Leps -actualul Leps întotdeauna au plătit. Dar cei care pretindeau că-mi sunt prieteni spuneau: „frate, suntem prieteni,” obosisem de ei deja. Omul se dezvoltă, nu stă pe loc. Au copii, familie. Lucrul este lucru, prietenii sunt prietenii, ar fi bine ca aceste aspecte ale vieții să nu fie confundate. Dacă îți inviți prietenul la un dineu – mâncați și râdeți împreună. Dacă îl inviți la cântat – plătește-l. Sănătate mea nu este veșnică, ligamentele nu durează pentru totdeauna. Am obosit să „le repar”, inclusiv prin intervenții chirurgicale cu anestezie generală.”

2. A cântat pentru o audiență de trei persoane. „Îmi amintesc două femei și un bărbat care mi-au solicitat serviciile, mi-au dat un avion și am zburat în alt oraș. Cel mai probabil, doamnele m-au invitat. Barbății au tendința de a asculta femeile. Și am avut parte și de așa spectacole – am fost invitat la o petrecere pentru 15  persoane care au stat și au vorbit toată sera și nicidecum nu se puteau sătura de „vorbă”, iar concertul meu nicdecum nu putea să înceapă. Timpul meu trecuse și eu i-am zis organizatorului: îmi pare rău, dar eu întârzii la filmări! Ei mi-au mulțumit, s-au scuzat, mi-au plătit și eu am plecat. I-am spus managerului să-mi mai facă rost de asemenea concerte.”

3. Ar fi putut fi un militar sau un preot. „Tatăl meu – un lucrător la o măcelărie – a vrut să mă vadă militar sau avocat. Iar mama mea era medic. Ea dorea să mă vadă duhovnic. În tinerețea mea am întâlnit câțiva băieți care au învățat la teologie. Mi s-au părut foarte cărturari și erudiți. Am fost interesat de filozofia lor, și chiar mă gândeam să merg la studii teologice, după ce absolveam școala. Dar acest lucru nu s-a întâmplat. Probabil Dumnezeu știa ce-i mai bine pentru mine.”  

4. Explică de ce artiștii se iau de „pahar”. „Artiștilor care concertează în restaurante și baruri le este dificil să renunțe la băutură. De exemplu, îmi amintesc primul meu spectacol într-un club din Moscova. Am fost plătit cu 500 de dolari, dar cu condiția ca toți banii până la ultimul bănuț îi voi bea în același club. O astfel de politică o aveau ei pe-atunci – totul în casă. Și cum trebuia să procedez, când Moscova nu dorea să mă accepte deja de 10 ani? Producătorii ridicau din umeri, posturile de radio mă refuzau, studiourile cereau foarte mulți bani, pe care nu îi aveam atunci. 10 ani – este o viață de om.”

5. Consideră că are are cerințe moderate. „Hoteluri de lux. Dacă  în oraș nu sunt astfel de hoteluri, opțiunile sunt discutate. Importante sunt – încălzirea, ventilațiea și să nu fie gândaci. În mod necesar cere un echipament bun și un personal sobru. În vestiarul care îi va fi pus la dispoziție trebuie să fie apă minerală, ceai, cafea, lapte, sandwich-uri, fructe prosoape, curate. Dacă imediat după concert, trupa zboară sau merge înapoi, organizatorii trebuie să furnizeze hrană pentru călătorie. Toate acestea le cer! Și cel mai important – prezența obligatorie a unui medic.”

6. Se consideră un om avut. „Îmi pot permite să merg într-o vacanță costisitoare, împreună cu familia mea. Aș putea să-mi cumpăr și o insuliță, dacă mi-ar trebui. Apropo, unele din ele sunt mult mai ieftine decât un apartament în Moscova. Copiii mei își pot alege ușor țara în care ar dori să-și facă studiile. Dar credeți-mă, toate acestea se vin foarte greu și necesită multă sănătate.”

 

7. Explică de ce strică microfoanele pe scenă. „E mai bine decât să bat oamenii în afara scenei. Din cauza emoțiilor mele, trebuie să fac asta. Și având în vedere că doar microfonul îl am în mână, pe acesta mă apuc să-l stric. Cred că am spart vreo 60 de microfoane până acum și vreo 30 de telefoane mobile. Acestea le stric când sunt foarte supărat.”

8. Nu știe dacă are gusturi rafinate. „Judecând după soția mea, atunci gusturile mele sunt extrem de rafinate. Soția mea este foarte frumoasă, eu nici pe departe nu sunt ca ea. Iar dacă mă întrebați de culori, aici pot să vă zic că nu am gusturi aproape deloc. Îmi place să combin culorile roșu cu verde. Eu consider că acestea se potrivesc și arată foarte minunate.”

9. Îi place să scrie piesele într-un duet. „Eu am colaborat cu mulți artiști. Alexandr Rosenbaum, Valeri Meladze, Timati, Stas Peha, Irina Allegrova, Ani Lorak, dar aș mai vrea să cânt și cu Vera Brejneva. Este o persoană plăcută în toate privințele. Zemfira are o groază de lucrări magnifice! Este un mare compozitor. Aș avea placerea să lucrez cu ea, dacă aș avea șansa. Visul meu este să cânt cu Alla Borisovna! Am vorbit cu ea pe această temă. Încă aștept decizia ei finală.”

10. El a lansat o colecție exclusivistă de optică. „Îmi plac ochelarii. Acum sper că aceștia vor fi afacerea mea. Da, ele nu sunt ieftine. Dar ceea ce este bun, nu poate fi ieftin. În colecția mea, nu numai ochelari am, mai sunt și alte accesorii pe care sper că le voi aduce din nou pe piața.”

Sursa: viva.ua

Sursa foto: livestory.com.uadirect-beauty.ru, phantom-live.rutulsky.ru

msmgroup.ru

Distribuie articolul: