Visele sunt de fiecare dată mai realizabile decât par, de aceea nu trebuie să cedezi niciodată dorinței de a păși într-un anumit loc din lume. Nu aștepta! Începe să le trăiești acum. Mai jos, îți prezentăm 10 destinații de vis în care a pășit cel puțin odată în viață Ben Nemtin - un celebru om de televiziune din Canada.

Insulele Galapagos, Ecuador. Ce să faci acolo? Vei înota cu rechinii din Galapagos. Poți petrece o zi în apele albastre și curate din Galapagos. Poți savura peisaje marine și milioanele de pești de toate culorile. Convergența a trei curente oceanice majore aduce un amestec incredibil de viață în Ecuador. Este o aventură în aer liber, pe care merită să o trăiești. Și dacă rechinii care înoată alături te îngrijorează, nu merită să te gândești la ei.

foto: fredwatsontours.com.au

foto: fredwatsontours.com.au

2. Austria. Ce poți face acolo? Schi sau snowboard Alpi. Găsește pârtii neatinse și savurează. Vei fi epuizată până la sfârșitul zilei și te vei plimba cu zâmbetul până la urechi, dar aventura merită. Vederile montane, savurate cu o băutură delicioasă, vor părea și mai extraordinare.

foto: touraustriavienna.com

foto: touraustriavienna.com

3.  Noua Zeelandă. Ce poți face acolo: lupte Snowball pe un ghețar! Excursiile pe jos își vor lăsa amprenta asupra memoriei tale. Îți vei aminti cu siguranță de peisajele din „Stăpânul Inelelor”. Nu vei uita această călătorie niciodată în viață.

foto: geocaching.com

foto: geocaching.com

4.  Brazilia. Ce să faci acolo? Să savurezi celebrul Rio De Janeiro. Este considerat a fi unul din cele mai frumoase fundaluri din lume. Un selfie pe fundalul acestui oraș va rămâne istorie în arhiva ta.

foto: blogdapaulinha.com.br

foto: blogdapaulinha.com.br

5.  Scoția. Ce poți face acolo? Excursii, înot sau zbor. Legendele cu privire la creaturile fantastice încă mai circulă prin Scoția. Vei descoperi noi feluri delicioase de mâncare și vei savura zori și amurguri fantastice. Serile cu lună plină sunt incredibile!

foto: fanpop.com

foto: fanpop.com

6. Australia. Ce poți face acolo? Vei vedea cu ochii tăi Marea Barieră de Corali. Vei evada din realitate într-un mediu extraordinar al recifului. Scufundările și bancurile de pești pe care le vei savura la adâncime îți vor crea impresii de neuitat.

foto: oceanbites.org

foto: oceanbites.org

7. Cambodgia. Ce vei face acolo? Vei admira Angkor Wat – unul din cele mai mari și impresionante monumente religioase și de arhitectură din Asia de Sud-Est. Alături de jumătatea ta, te vei putea bucura diferit de răsăritul de Soare și vei face o escapadă într-un mediu care a păstrat amintirea secolului al XV-lea.

foto: tour-smart.co.uk

foto: tour-smart.co.uk

8. Costa Rica. Ce să faci acolo? Înot cu broaștele țestoase! Sunt pe cale de dispariție, iar destinația Tortuguergo este cea mai potrivită pentru a putea admira o serie întreagă de specii animale rare.

foto: iguanasurf.net

foto: iguanasurf.net

9. Egipt. Ce să faci acolo? Să admiri piramidele vechi de peste 4500 de ani. Vei realiza că oamenii au putut face lucruri incredibile și că peiajele de aici reprezintă un spetacol pe care toată lumea ar trebui să-l vadă măcar o dată în viață.

foto: dalocollis.com

foto: dalocollis.com

10. Belgia. Ce să faci acolo? Să te bucuri de ciocolată adevărată și să ai acces VIP la Tomorrowland – cel ma mare festival de muzică electronică din lume, organizat anual, într-un weekend de la sfârșitul lunii iulie. Avicii, Afrojack, sau David Guetta sunt doar câțiva artiști care vin anual la acest festval de muzică live.

foto: tomorrowland.com

foto: tomorrowland.com

Sursa: mindbodygreen.com

Distribuie articolul: