Și-a lansat o carieră de succes fiind, pe jumătate, cu rădăcinile în trupa Spice Girls și cu cealaltă jumătate – în brațele fotbalistului David Beckham. Abia după aceea a devenit filantroapă și-a lansat propriul brand de vestimentație și accesorii, care îi poartă faima până astăzi. Secretele stilului Victoriei Beckham au fost „colectate” de revista Vogue, iar ce avem de preluat și învățat de la această femeie, vedeți mai jos!

1. Geanta este motto-ul tău personal. Ai grijă să fie unul bun. Nu în zadar talentatul designer a lansat o colecție de genți de mână exclusiv pentru un e-tailer german.

2. Pantalonii largi sunt întotdeauna stilați. Aveți grijă, însă, ca modelul să corespundă formelor pe care le posedați.

3. Cea mai dorită geantă din lume (Birkin) e menită ca să fie purtată și văzută! Potrivit legendelor, Beckham are o colecție de genți Hermes Birkin în valoare de peste 1,5 milioane de lire.

4. Nu subestima niciodată puterea unui guler bun! Uneori, un pulover cu guler poate fi salvator pentru ținuta ta.

5. Dă-te drept mare sau pleacă acasă. Și fă asta purtând o tiară! Așa arăta Victoria Beckham în ziua nunții sale cu David:

6. O adevărată Lady are mereu, în preajma sa, o persoană care îi asigură securitatea

7. Scoate-ți din dulap jacheta neagră, în stil biker. Beckham are, în garderoba sa, o mulțime de astfel de geci.

8. Poartă culoarea albă și pe timp de iarnă

9. Casual nu înseamnă neglijent. Beckham întotdeuna a avut grijă de imaginea sa, a soțului său și a copiilor, mai ales în public. 

10. Costumele cu pantaloni sunt simboluri ale puterii. Beckham a arătat întotdeuna impecabil, la acest capitol.

Foto: lmgz.wordpress.comifashionupdate.comtrendnstylez.com,  markdsikes.com, Neil Mockford/Alex Huckle/GC Images, women24.com

Distribuie articolul: