E vară și vrei să te simți bine și foarte comod. Nu suporți tocurile și ai un regim de muncă foarte aglomerat. Iar dacă mai și vii joi la RoofOffline la sigur ai nevoie de idei pentru a scăpa de tocuri. Noi am scipuit pentru tine 10 încălțări de la producătorii de top din țara noastră, comode, drăguțe, dar mai ales pe talpă dreaptă.

Tu ce alegi?

Teniși, slip-oni sau espadrile OLDCOM

Sau un produs care le îmbină pe ambele la un loc, lansat acum într-o ediție limitată. Noul model are print-uri deosebite, prețul accesibil și comoditatea originală pe care o oferă și în această vară producătorul autohton OLDCOM.

 

Sandale cu sidef de la CRISTINA

Mocasini din piele naturală de la Olsa Shoes

Sandale cu perle de la Amma Shoes

Ținutele office cer sandalete HÎNCU

Pantofi cu șiret și dantelă de la Irina Calancea

Vezi și: Cu ce poți înlocui tocurile la RoofOffline – evenimentul AGORA pe acoperiș (Foto)

Hai să vă recomandăm și câteva magazine faine cu producție de import:

Tricolor cu flori de la FLO

Un outlet cu ținute stilate – Bulgară 56

Alege o pereche de ghete roșii de la Sofi&Co Fashion Shop

Un strop de culoare de la Sandalini

#ROOFOFFLINE2018

Cel mai tare networking pe acoperiș are loc grație: partenerului general – Kaufland, partener silver – Rogob, parteneri: Vinaria din ValeCasa Rinaldi în MoldovaUnicorn Winery MoldovaMerryBerryB’SweetGusto PretzelRozmarin CafeOMactivIvatherm Republica MoldovaEcoVazonAntos cosmetică naturalăEclair – Tea, Decor & Lifestyle ShopTafelgutFresh & JoyGrădina MărioareiOLDCOM MoldovaCadouri Originale decor din baloaneRikipalPictura Magică pe apăSmokehouse: BBQ, Beer, CommunityLabrewtory Brewing Company. Mulțumiri speciale: Foreign Small Enterprise Alliance – FSEA & AFAM – Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova.