În contextul Săptămânilor de Modă, desfășurate în cele mai râvnite capitale ale lumii, designerii au stabilit deja tendințele care vor dicta moda primăvară/vară 2014-2015, în materie de machiaj  și coafuri pentru mirese. Fardurile și rujurile intense nu vor mai fi la modă, însă accesoriile și buclele rebele vor fi la mare căutare. 

Dolce & Gabbana scoate în vizor privirile de pisică – tendință atrăgătoare și seducătoare. La o asemenea privire pronunțată, coafura poate fi extrem de simplă, pentru că accentul va cădea pe contur ul ochilor și culoarea rujului de buze. Sangria rămâne a fi o nuanță la mare căutare. 

Emilio Pucci recomandă machiajul reținut, în stil boho-chic, care pune accent pe strălucirea buzelor și pe ochi. Este un machiaj lejer, care se asociază perfect cu buclele lejere.

Christian Dior propune mireselor să îndrăznească a folosi eye-liner-ul colorat, care poate adăuga ochilor un plus de strălucire. Rozul pudrat, argintiul și alte nuanțe pastelate se vor chimbina perfect cu nuanțele florilor din buchetul miresei. 

Valentino sugerează mireselor, pe lângă machiajul foarte lejer – accesoriile marine de tipul scoicilor de mare, care pot fi prinse foarte lejer printre șuvițele de păr. 

Versace susține că strălucirea naturală a pielii nu-i va strica unei mirese care se respectă, de aceea cremele iluminatoare, asociate cu fardurile corespunzătoare, vor reprezenta adevărate must-have ale viitoarelor sezoane. 

Elementul important din ținuta miresei este trandafirul din păr, susțin designeriii Dolce & Gabbana. Trandafirul viu sau artificial își va găsi loc de cinste în părul miresei!

Designerii Diane von Furstenberg susțin că pentru machiajul miresei se potrivește tradiționalul și modestul smokey eyes, obținut cu ajutorul creionului pentru ochi maro și negru. În acest caz, mireasa trebuie să renunțe la conturul negru al pleoapelor. 

Stiliștii Michael Kors afirmă că buclele rebele, împletite în cosițe la fel de rebele, vor spori senzația de romantism.

Ralph Lauren pune accent pe lejeritate, de ceea machiajul miresei trebuie să conțină doar accente pe pomeți. Buzele trebuie să fie vopsite cu nuanța lor naturală.

Bottega Veneta recomandă, pentru coafurile mireselor, accesorii florale, cu pietre sclipitoare. 

Foto: style.com

Distribuie articolul: