Eforia lucrurilor handmade a început acum câțiva ani, când lumea s-a săturat să mai cumpere bijuterii, accesorii, felicitări, tablouri și alte mărunțișuri are ne completează viața produse în China. Artizanii s-au întors la origini și se întrec în desfătarea imaginației pentru mai multe comenzi, mai mare polularitate și mai interesante lucruri și lucrări făcute de mână.

Un set de bijuterii, o geantă sau un papion, accesorii sau tablouri – toate se confecționează manual, iar acest lucru este la mare căutare. Târguri cu vânzare se organizează periodic, fiecare artist handmade își are un site propriu sau pagina pe rețelele de socializare, s-au deschis ateliere de creație și comercializare în tot orașul… Handmade devine un bussines profitabil și tot mai căutat de consumatori de toate vârstele și categoriile.

Întrecerea cu Moș Crăciun la capitolul cadouri a început! Ai de la noi 10 idei de cadouri handmade 😉

1.Jucării pentru brad și decorul locuinței originale, animăluțe în haine de Moș Crăciun sau Elfi, Brăduți în miniatură și alte delicii ale ochilor vă poate oferi Lileta Handmade, GangLion și Anna Radu.

 

 

2.Cravate, Butoni și Papioane. Cadouri potrivite mai ales bărbaților, dar și femeilor putem găsi pe Cravate.md, iar papioane deosebite îți realizează în timp record artizanii de la LePapion.

 

 

3.Ceasuri și magneți personalizați din vinil, cu posibilitatea de a scrie un mesaj dorit sau de a imprima chiar poza celui caruia îi veți oferi cadoul comandăm pe Clock.md și rame foto din cele mai diverse și originale găsim la MolDeco.

4.Cercei și brățări din diverse materiale, de cele mai diferite culori și într-o diversitate foarte generoasă de modele vă pot oferi mărcile Cercei a la Jenica și Handmade.md (Lori Dani).

 

 

5.Bijuterii (seturi) și gulerașe confecționate în Moldova au ajuns la cela mai renumite expoziții de profil de peste hotare, brand-urile lor fiind recunoscute de o lume întreagă. Un exemplu elocvent este Ju-Bijoux de Ana Popova și Bijuterii ecologice din lemn și ceasuri Eco Jewelry sau Nadiush.

 

 

6.Accesorii pentru păr și haine de la Ginga Bijoux vor decora frumos orice coafura și vor accentua deosebit o rochie care pare că trece neobservată, deasemenea puteți să vă puneți în valoare o ținută cu accesorii de la Bia Bijou.

 

 

7.Genți făcute de mână vă oferă într-o gamă deosebită, Petru Cucu sau huse pentru telefoane mobile colorate și jucăușe puteți alege de la Ginga Bijoux (Inga Zaiaț).

 

8.Pălării și alte lucruri crosetate sau împletite, se pot comanda cu ceva timp înainte de sărbători, pentru ca în noaptea cu pricina, darul să fie gata. În acest sens, unii artizani oderă serviciile lor pe rețelele de socializare.

 

 

9.Tablouri la comandă, având imprimate compoziții florale sau de natură, ori chiar figuri politice sau vedetele preferate, orice vă doriți, în acest sens puteți apela la un pictor.

 

 

10.Felicitari handmade de orice culoare, dimensiune și cu diferite motive imprimate prin tehnici diverse de lucru ne oferă pe site-ul său Rosalinda sau le crează cu multă dăruire Bubulina.

 

 

Idei ți-am oferit, dacă încerci – s-ar putea să-ți reușească și ție, iar cadoul oferit să fie chiar rodul mâinilor și imaginației tale. În plus poți găsi pe net și lecții foto sau video de master-class care îți vor fi de mare ajutor. Mult succes și Sărbători Frumoase!

Distribuie articolul: