Se întâmplă de multe ori că problemele, pe neașteptate, apar în viața noastră și o colorează în alb-negru. Pentru unii, aceasta este o etapă temporară, dar pentru alții - o schimbare pe durata întregii vieți. În astfel de momente, avem nevoie de sprijin. În acest articol, ne-am dori să ne împărtășim cu istoriile vieților oamenilor obișnuiți care s-au confruntat în viața lor cu surprizele neplăcute, dar au reușit să le depășească cu demnitate.

Nick Vujicic

Neavând mâini și picioare, acest bărbat incredibil de puternic sufletește nu doar că nu a căzut în depresie, dar a devenit o dovadă unică, că în orice situație, chiar și cea mai dificilă și, la prima vedere, absolut disperată, puteți deveni un om fericit. Nick joacă golf, practică surfing, participă în calitate de orator, călătorește în jurul lumii, iar recent, pentru a doua oară, a devenit tată. Și când copiii pe stradă îl întreabă ce s-a întâmplat cu el, Nick răspunde cu încredere: „Toate astea din cauza țigărilor!”

facebook

Bill Porter

Când există un scop, și cel mai important dorința de a-l atinge, boala nu mai este un obstacol. Bill Porter, de la naștere suferă de paralizie cerebrală, dar mereu a dorit să lucreze în domeniul vânzărilor. Și el și-a atins scopul, devenind unul dintre cei mai buni vânzători din America. Tăriei lui de caracter i-a fost dedicat filmul „Door to Door”, 2002. Acesta trebuie privit de oameni care cred că nu sunt capabili să se ocupe ce ceea ce ar dori în viață.

mcclaran

Evgheni Smirnov

Pentru un dansator ce mai groaznic lucru este de a pierde posibilitatea de a dansa. Nemaivorbind de un dansator profesionist, în cazul în care și-a pierdut un picior într-un accident rutier. Cum să continue să danseze? Evgeni Smirnov, campionul Rusiei la break dance, a continuat, în pofida faptului că a trebuit să învețe să danseze din nou. Prestația lui la unul din spectacol de dans a fost un exemplu nu doar a puterii spiritului uman, dar, de asemenea, că se poate dansa super tare și fără un picior.

aif / vk

Olesea Vladîkina

La 20 de ani, în urma unui accident în Tailanda Olesea Vladîkina a pierdut nu doar mâna stângă, dar și cea mai bună prietenă. Acest eveniment tragic a schimbat cardinal viața Olesei: femeia de două ori a participat cu succes la Jocurile Paralimpice, la care a ocupat primul loc și a stabilit câteva recorduri mondiale. Printre altele, Olesea a refuzat să poarte proteza „extrem de incomodă” și face totul perfect cu o singură mână.

facebook / eurosport

Sylvester Stallone

Credeți ca să devii un mare actor trebuie să ai un aspect ideal, fără defecte? La sigur, nu! Este cazul lui Sylvester Stallone. Ca urmare a unui traumatism de la naștere, partea stângă a feței sale este lipsită de expresivitate facială, gura este ușor înclinată, iar limba parțial paralizată (din cauza aceasta, Stallone vorbește cu greu). Acum spuneți-mi: Asta l-a împiedicat să devină unul dintre cei mai mari actori ai timpului nostru?

© Chartoff-Winkler Productions / © Davis-Films

Andrea Bocelli

Orbirea privează o persoană de capacitatea de a vedea lumea, dar nu și s-o simtă. Poate că acest lucru îl ajută pe italianul Andrea Bocelli, cântărețul orb de muzică pop și clasică, prin cântecele sale să-și împărtășească cu o energie fascinantă. Andrea Bocelli s-a căsătorit recent pentru a doua oară și este tatăl a trei copii. Potrivit lui, chiar dacă este lipsit de „vederea exterioară”, dar poate vedea cu „viziune interioara”.

thirteen / mtv

Madeline Stuart

Cand ai un vis, nicio boală nu poate să te oprească de la realizarea lui. Madeline Stuart cu sindromul Down a vrut să ajungă pe podium ca model. Și a făcut-o! Desigur, a trebuit să facă multe pentru asta: să practice sportul după care a pierdut 20 kg, apoi o lungă perioadă de timp încerca să fie acceptată în agențiile de modeling, care nu se grăbeau să o accepte în rândurile modelelor. Dar, Madeline și-a atins scopul: a semnat un contract cu brand-ul „Manifesta” care vinde îmbrăcăminte sportivă pentru femei, de toate forme și mărimi. Și, recent, ea a participat la New York în cadrul Fashion Week. Visele devin realitate, dacă cu adevărat dorești acest lucru.

facebook / madelinestuartmodel

Victoria Duval

Sportivul rămâne întotdeauna un sportiv. Lucrul dovedit de tenismana americană, în vârstă de 20 de ani, Victoria Duval, care a supraviețuit limfom Hodgkin și a revenit la antrenamente. După care a participat cu succes la unul dintre cele mai mari turnee de tenis Grand Slam. Dar, ni se pare că Victoria deja a câștigat cele mai mari competiții, în unde cel mai mare adversar a fost boala, iar premiul cel mare a fost viața – cea mai valoroasă recompensă.

facebook

Chantelle Brown Young

Frumusețea acestui model este cu adevărat neobișnuită: în copilărie Chantelle a fost diagnosticată cu vitiligo – pierderea pigmentației pielii pe tot corpul. Cu o figură excelentă și caracteristici faciale frumoase, ea a decis să transforme acest dezavantaj în avantaj; ca urmare, acum ea este un model faimos. „Există oameni cu pielea închisa la culoare și cu pielea albă, iar eu mă încadrez în ambele categorii”, își descrie înfățișarea Chantelle. Și pe bună dreptate!

instagram

Xenia Bezuglova

Mama a doi copii, câștigătoarea concursului de frumusețe italian pentru femei în cărucior „Vertical”, activist social, are drept scop să facă mediul accesibil persoanelor în scaune cu rotile. Xenia se bucură de viață și are multe planuri. Această femeie are o tărie incredibilă de spirit și optimism inepuizabil, este un exemplu viu că viața în scaun cu rotile poate fi fericită.

instagram

Sursa: ADME

Distribuie articolul: