Astăzi, oalele și cuțitele de lux nu mai sunt la modă. Bucătăria (ultra-)modernă are nevoie de cele mai noi gadget-uri și dispozitive care vă vor permite să gătiți ca un adevărat bucătar-chef și să serviți un vin bun ca un somelier renumit. Ați folosit vreodată iPhone-ul în bucătărie? Ei bine, acum veți putea! Fără să vă ridicați de pe canapea le veți avea pe toate sub controlul telefonului. Vezi cum va fi posibil.

1. Veggie Twister

Legumele sunt pline cu vitamine, dar totuși să le mănânci așa pur și simplu, s-ar putea să fie un pic plictisitor. Cum ar fi dacă ați ști că există o cale ușoară de a le face să arate mai „interesante”? Exact! Deja s-a inventat. Este vorba de Veggie Twister – dispozitivul care va da orice formă legumei dvs. prefereate.

 2. Mașina Sous Vide

Sous Vide este o „metodă” simplă de gătit. Aceasta înseamnă că alimentele ambalate în vid, pot fi gătite ușor în apa cu o temperată perfectă. Până de curând, aveai nevoie de o mașină mare pentru a face acest lucru – acum însă ai nevoie doar de o oală și de acest gadget pentru a găti fileurile perfecte – nu mai punem produsele la dezghețat, nu mai pierdem timpul!

3. Termometru iGrill

Știți cum merge în mod normal atunci când doriți să gătiți carnea la cuptor – stai față în față cu el ore în șir, și tot încerci să-i găsești temperatura ideală. Gata! Nu mai e necesar să faci asta! Acest aparat mic este conectat la telefonul-smartphone, astefl puteți să-i dați comanda cu temperatura pe care v-o doriți. Acesta vă va spune temperatura curentă în orice moment, și chiar vă va da sfaturi despre temperatură optimă pentru carnea dvs.

4. Cuptorul cu microunde pentru popcorn (florciele)

Îți place popcorn-ul? Îți ia mult timp să-l gătești? Acum există cuptorul cu microunde pentru popcorn. Acest dispozitiv vă permite să economisiți, aici vorbim de ulei. Acest gaget nu necesită produse uleioase pentru a găti floricelele înainte de un film bun.

5. Piggy Wiggy

Piggy wiggy este o invenție superbă – vă permite să căliți cărnița grasă în cuptorul cu microunde! Bacon-ul va fi crocant și foarte gustos. Atât de crocant pe cât veți avea nevoie. Studiile arată că bacon-ul este cel mai bine gătit în cuptorul cu microunde, deoarece aceasta nu permite producerea substanțelor cancerigene, urât mirositoare, care au fost depistate, atunci când este gătit la tigaie.

6. The Automatic Whisk (Amestecător automat)

Chiar dacă credeți că gătit-ul este foarte distractiv, foarte mulți nu preferă să stea în picioare ore în șir lângă aragaz și să mestice sosul până la omogenizarea acestuia. S-a descoperit soluția: un depozit de teluri automatizate au fost inventate pentru tine. Doar puneți ingredientele în oală, porniți-l și vedeți-vă de treabă! Va ieși desertul ideal!

7. Aermate

Dacă doriți să vă bucurați cu adevărat de vinul dvs, ar trebui să-l lăsați-l să respire timp de cel puțin o oră. Astfel, gustul se va evidenția pe deplin, iar celelalte gusturi(secundare), precum și mirosurile (care de fapt nu aparțin vinului) vor fi eliminate. Acest aparat adaugă microbule de oxigen (timp de câteva secunde) în vinul dvs ceea ce vă va permite să folosiți o oră întreagă pentru alte treburi.

8. Macaron Helper (Ajutorul macarons-urilor)

Macarons sunt cele mai recente delicii! Toată lumea iubește acești biscuiți crocanți. Acest aparat vă va ajuta să porționați perfect aluatul pentru a găti cele mai delicioase macarons. De asemenea, el nu va permite aluatului să se lipească. Există chiar și o rețetă inclusă, astfel încât să puteți începe gătitul imediat!

 

9. Herb Savor (Savoarea plantelor)

V-ați întrebat vreodată de ce ierburile proaspete pe care le cumpărați de la supermarket se păstrează doar pentru câteva zile? Abia de reușiți să le folosiți pentru o masă și acestea se usucă. Deja nu mai contează! Acum, că există Herb Savor, vă puteți bucura de ierburi proaspete săptămâni în șir! Doar punețile în oală, adăugați apă și stocațile în frigider. 

10. iKetlle (Ceainicul ultra-modern)

Ultimul aparat de lux: un ceainic pe care vă va întreba de dimineață, la ce oră veți ajunge acasă și la ce oră să vă servească o ceașcă de cafea! Acest ceainic Îți va permite să clocotești apa răra a vă ridica din fotoliul dvs. Ceaiul preferat va fi pregătit la patru temperaturi, deja vă decideți dvs. care vă este mai necesară.

Sursa/foto: betterfamilyhome.com

 

Distribuie articolul: