Mai sunt doar 3 luni din 2017, așa că trebuie să ne îndreptăm atenția spre trendurile anului următor. De la haine și accesorii până la culori de păr, 2018 se anunță a fi un an bogat, care ne va permite să ne alegem culoarea părului în funcție de preferințe.


Culorile de păr la modă în 2018 promit să îți schimbe complet lookul și să îți ofere o notă fresh, care să te scoată din anonimat, dar care să îți pună și trăsăturile în evidență. Dacă ești deja curioasă despre ce este vorba, află că printre cele mai apreciate trenduri în materie de păr din 2018 se află nuanțele de blond, roșcatul, brunetul, dar și șuvițele colorate.

Ombre auriu

Pentru ca acest tip de ombre să arate bine, asigură-te că trecerea de la o culoare la cealaltă are loc gradual. Astfel, la rădăcină poți avea o nuanță de arămiu, chiar ciocolatiu, care la vârfuri să ajungă la o nuanță de blond deschis. Această culoare de păr la modă în 2018 se potrivește atât femeilor cu pielea deschisă la culore, cât și celor cu un ten măsliniu.

3f61343b28133480faa1502ab9fbf5a9--brown-blonde-blonde-ombre

„Sare și piper”

Probabil știi deja că în acest sfârșit de an se poartă părul gri, însă pentru 2018 părul tău trebuie să aibă o trecere mult mai dramatică. Astfel, blondul deschis cu rădăcini negre va fi la mare căutare. Această combinație de sare și piper se potrivește îndeosebi femeilor cu pielea deschisă la culoare.

ombre-silver-10

Oranj ars

La bază roșu, la vârfuri portocaliu – această culoare de păr este unul dintre cele mai mari trenduri ale anului următor. Se potrivește îndeosebi femeilor cu ochii albaștri și verzi, însă și celor cu un ten deschis, ușor bej.

screen-shot-2013-05-27-at-12-04-14-pm

Ochi de tigru

Ochii de tigru combină, de fapt, nuanțe de miere, ambră și ciocolatiu deschis, toate armonizate printr-o tehnică unică de balayage. Este o culoare de păr subtilă și ușor de întreținut și poate fi purtată de orice femeie, indiferent de nuanța tenului sau de culoarea ochilor.

Culori-in-trend-2017-bun-3

Mov ciocolatiu

Această combinație neașteptată de ciocolatiu și roz deschis este unul dintre cele mai mari trenduri ale anului 2018 în materie de culori de păr. Este o modalitate excelentă pentru brunete de a obține un look modern cu ajutorul șuvițelor. Orice femeie brunetă poate alege această nuanță de păr, care se întreține extrem de ușor.

chocolate-hair-colour-2

Punk

În 2018, ai posibilitatea de a adopta un look îndrăzneț și intens cu ajutorul culorilor punk, vibrante. Câteva șuvițe albastre sau violet pot fi exact ce ai nevoie pentru a ieși din anonimat. Aceste șuvițe se văd bine îndeosebi pe părul închis la culoare, deoarece sunt mult mai subtile.

culori-de-par-2013-brunet-2_thumb

Baby blonde

O altă variantă a părului blond la modă anul următor este baby blonde. Acesta este mai închis la rădăcini și poate fi alegerea perfectă pentru femeile cu părul natural deschis la culoare. Deoarece este mai greu de întreținut, femeile brunete nu sunt sfătuite să încerce o asemenea schimbare.

170757634_10

Roz-căpșună

Rozul-șampanie din această vară va continua să fie în tendințe și în 2018, sub numele de roz-căpșună. Această nuanță veselă se potrivește oricui, chiar și brunetelor. Totuși, înainte de a lua această decizie, consultă-te cu hairstylistul tău, pentru a lua decizia corectă.

par_roz

Greenery

Inspirându-ne din trendurile în materie de culori din 2017, putem alege greenery pentru a crea un aspect îndrăzneț și vibrant al părului. Dacă nu ești pregătită încă să îți vopsești tot părul în această nuanță de verde deschis, poți opta pentru câteva șuvițe.

taralynnkelly5 greenery

Sursa: divahair.ro

Distribuie articolul: