Vă prezentăm mai jos 21 de citate motivaţionale de la cele mai puternice femei ale lumii. Pe noi toate vorbele înţelepte ne-au inspirat aşa că ne dorim să aibă acelaşi efect şi asupra ta, să te inspire să lupţi pentru a atinge succesul!


Audrey Hepburn

„Cred în roz. Cred că râsul este cea mai bună metodă de a arde caloriile. Cred în sărut, în sărutul pasional. Cred în a fi puternic atunci când e greu. Cred că femeile cele mai frumoase sunt femeile fericite. Cred că mâine este o nouă zi şi cred în miracole.

Michelle Obama

„Nu ţine lângă tine oameni care te trag în jos. Ai încredere în instinctele tale…relaţiile bune te fac să te simţi bine. Şi nu este vorba doar despre omul cu care te căsătoreşti, e vorba şi despre prietenii pe care ţi-i alegi.”

Angela Merkel

”Dilema nu este dacă ne putem schimba ci dacă ne putem schimba îndeajuns de repede.”

Hillary Clinton

„Femeile sunt cel mai mare izvor de talent neexplorat din lume.”

J.K. Rowling (autorul seriei Harry Potter)

„Avem nevoie de foarte mult curaj să luăm atitudine în faţa inamicilor şi de cel puţin la fel de mult pentru a o face în faţa prietenilor.”

Oprah Winfrey (producător, realizator TV)

„Dacă un bărbat te doreşte nimic nu o să îl poată ţine departe de tine. Dacă nu te vrea, nu o să îl facă nimic să rămână lângă tine.”

Anne Sweeney (Preşedintele companiei Walt Disney)

„Defineşte succesul în termenii tăi, obţine-l după regulile tale şi construieşte-ţi o viaţă decare să fii mândră” 

Ellen DeGeneres (gazda propriului show tv de suces, actor de stand-up comedy)

„Uneori nu te mai vezi clar până nu te priveşti prin ochii celolrlalţi.”

Marissa Mayer (CEO Yahoo)

„Am făcut întotdeauna ceva ce nu eram pregătită să fac. Cred că doar aşa poţi să evoluezi. Sunt acele momente în care gândeşti că nu crezi că ai să reuşeşti dar mergi tot înainte şi în cele din urmă ai să reuşeşti.”

Indra Nooyi (CEO PepsiCo)

„Ca lider sunt dură cu mine însămi şi ridic standardele pentru toată lumea; cu toate astea sunt şi foarte grijulie pentru că vreau ca oamenii să ajungă să exceleze în ceea ce fac şi să aspire să fie în locul meu în viitor.”

Sursa

Distribuie articolul: