Celebritățile cunoscute la nivel mondial au, de obicei, sume fabuloase în conturile sale bancare. Oare ce vor face cu atâția bani?

Nu este deloc rău să fii un star de la Hollywood, mai ales că în afară de faimă, acest statut îți aduce numeroase beneficii, printre care, evident, sunt banii. Se pare că cele mai bogate vedete de peste ocean sunt totuși femei.

Vă prezentăm un top al celebrităților cu cele mai groase conturi bancare.

Celine Dion are o avere de 800 de milioane de dolari

Cine nu o cunoaşte sau cine nu a ascultat piesele lui Celine Dion? Celebra cântăreaţă e cunoscută la nivel internaţional. Din 1980 şi până acum, artista a lansat melodii care au devenit hituri. Munca depusă de ea le-a lungul anilor i-a adus şi cele mai râvnite premii. Pe plan profesional totul îi merge perfect, însă în 2014 a suferit o mare pierdere, când soţul Rene Angelil a murit de cancer.

Paul McCartney deţine o sumă uriaşă în cont

Celebrul Paul McCartney este unul dintre cei mai bogaţi artişti din lume. Acesta deţine o avere de 1,2 miliarde de dolari. Astfel, Sir Paul McCartney, fostul membru al trupei Beatles, a cucerit topurile, fiind în fruntea clasamentului a celor mai bogaţi muzicieni, conform scrie carsandyachts.com.

Mariah Carey –  300 de milioane de dolari

John Travolta – 170 de milioane de dolari

George Clooney – 500 de milioane de dolari

Julia Roberts – 200 de milioane de dolari

Jessica Alba – 350 de milioane de dolari

Jennifer Lopez – 400 de milioane de dolari

Serena Williams – 189 de milioane dolari

Taylor Swift – 320 de milioane de dolari

Victoria Beckham – 450 de milioane de dolari

Angelina Jolie – 160 de milioane de dolari

Sursa: Okmagazine.ro