Compania Nivalli este astăzi unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața producătoare de mezeluri. La originea companiei a stat mereu o echipă animată de dorința reușitei, care treptat s-a adaptat cu măiestrie la schimbările de piață și ale concurenței ajungând la fel de competitivi și pe alocuri mai buni.

Scurt istoric al companiei Nivalli

În 2011 s-au pus bazele combinatului, aflat în s. Dubăsarii Vechi, inițial având un număr infim de angajați, astăzi însumând 130. Tot atunci au fost deschise primele magazine specializate. În paralel compania s-a axat și pe activitatea de distribuție din țară, astfel făcându-și cunoscute produsele la scară națională.

În 2015 Nivalli și-a reformat conceptul magazinelor și și-a urmat cursul de dezvoltare, consolidând-și prezența în țară și în capitală.

În 2017 Nivalli a făcut o schimbare a identității vizuale a companiei, modificându-și semnele grafice și logoul în scopul întreținerii active a imaginii sale pentru consumatori. Același an 2017 a venit cu două lansări de produse din gama Premium – saleami „Nobil” și salamul „Favorit”.

În ultimii ani, 2019 și 2020, compania și-a concentrat eforturile pentru creațiile inedite și a oferit consumatorilor produse de inspirație europeană, cum ar fi salamurile „Iberic”, „Milano”, „Moskova Premium” și „Cerdo”.

Pe lângă noile apariții, au rezistat în timp o serie de produse care și-au câștigat aprecierea clienților, cum ar fi: bujenița, servelatul „Vip”, salamul „Lunchemeat”, pieptul de porc ucrainesc, „Kaiserul Vernal”, crenvurștii „Assorti” ș.a.

Astăzi rețeaua de magazine Nivalli numără 12 puncte comerciale, dintre care 8 se găsesc în Chișinău și 4 în țară.

10 ani de Nivalli este sărbătoarea membrilor familiei Nivalli

Aniversarea Nivalli nu ar fi fost posibilă fără susținerea constantă a echipei, partenerilor, clienților, care au acordat credit de încredere pe parcursul acestui deceniu, de aceea celebrarea evenimentului va fi sărbătorită împreună.

Cei 10 ani vor fi sărbătoriți cu 10 premii oferite clienților, printr-o tombolă organizată în rețeaua magazinelor Nivalli, în perioada 15.01.2021-14.02.2021. Și pentru că compania Nivalli a avut mereu o abordare eco-responsabilă, echipa va marca această sărbătoare, mobilizându-se într-o acțiune de plantare a mai multor pomi. 10 ani de Nivalli au însemnat muncă, dedicare și perseverență, transformați într-o afacere de success. Totul este meritul membrilor familiei Nivalli.

Ca să încununeze acest an aniversar, Nivalli a demarat procesul de rebranding, care va oferi o versiune actualizată a imaginii produselor sale.

NIVALLI ATUNCI ȘI ACUM

Sursa: Nivalli
Sursa: Nivalli
Sursa: Nivalli
Sursa: Nivalli
Sursa: Nivalli
Sursa: Nivalli

P