Nu se știe din ce motiv fiecare dintre noi așteaptă mereu pragul spre noul an pentru a rămâne fidel unei schimbări. Fie că facem asta din lene, fie că din neglijență sau lipsă de respect pentru noi înșine. Pentru 2015, am pregătit o rezoluție de frumusețe, pe care trebuie să și-o asume, în totalitate, fiecare femeie. Respectați-vă și urmați aceste reguli!

1. Stop somnului cu machiajul aplicat pe față. Spălați-vă mereu fața înainte de somn, pentru că șervețelele demachiante sunt insuficiente în acest sens. Curățarea intensă a pielii înseamnă resprație și regenerarea celulelor. 

2. Acordați pielii o grijă mai mare și protejați-o zilnic de razele solare prin creme SPF. Pe lângă aceasta, acordați o atenție deosebită hidratării pielii. În perioada rece, pielea se usucă mai repede.

3. Folosește creme hidratante pentru pielea corpului. Pentru a evita exfolierea pielii de pe brațe sau picioare, dar și pentru a stimula circulația sănătoasă a sângelui, folosiți în fiecare seară creme de corp, intens hidratante. 

4. Curățați-vă mai des trusa pentru machiaj și spalați-vă cât mai des periile. Periile murdare nu doar că fac machiajul periculos, dar și se deteriorează mult mai rapid. Pentru a le spăla, utilizați șampon sau gel de duș. Aruncați tuburile vechi de rimel și restul ambalajelor aproape goale. Trusa de machiaj trebuie să fie perfect curată!

5. Asumați-vă o schimbare îndrăzneață. În 2015, e la modă să purtăm culoarea Marsala – culoarea drojdiei de vin roșu. Asumați-vă provocarea și efortul de a utiliza, întregul an, anume această dominantă cromatică. 

6. Folosiți foarfecele de încovoiere a genelor. Niciun rimel nu schimbă mai mult aspectul privirii decât niște gene perfect încovoiate. În zilele ploioase sau cu ninsoare, optați doar pentru gene încovoiate, fără utilizarea rimelului.

7. Începeți să utilizați cremele BB, care încorporează, în sine, efectul fondului de ten, al cremei hidratante și al pudrei iluminatoare. Este soluția „all in one” pentru toate problemele tenului tău, de aceea, folosiți-l cu îndrăzneală! Trebuie, însă, să alegeți o nuanță identică cu cea a tenului tău.

8. Curățați, tonifiați și hidratați-vă tenul. Sunt 3 pași obligatorii din ritualul zilnic de îngrijirea a feței. Investiți bani în produse calitative, care vor reprezenta un garant și o bază pentru machiajul perfect.

9. Abonați-vă la un serviciu lunar de frumusețe. Fie că deveniți clienta unei mărci care comercializează produse de înfrumusețare sau fie că sunteți cititoarele fidele ale unei reviste de frumusețe, merită să vă asumați acest angajament pe parcursul întregului an!

10. Mergeți la salon! Cel puțin o dată în lună, permiteți-vă luxul de a frecventa salonul de frumusețe! Încercați un masaj sau un tratament facial pentru a vă tonifia pielea și a o elibera de toxine. Rezultatele vor fi vizibile în câteva luni! În plus, trebuie să vă aduceți aminte mereu că ceea ce mâncați reflectă perfect felul în care arată pielea și părul vostru!

Foto: bestacnecream.netmakeuptips-blog.comhimmelsbygardshotell.se

Sursa

Distribuie articolul: