Se pare că după procedura de divorț, atât Angelina Jolie, cât și Brad Pitt au ajuns la faza în care sunt pregătiți să înceapă o nouă etapă în viața lor. Așa se face că, actorul a început să apară tot mai des în compania unei actrițe cu 25 de ani mai tânără decât el, iar presa occidentală a început să scrie despre o eventuală relație amoroasă care s-ar fi înfiripat între aceștia. 

Recent, o sursă din mediul Angelinei Jolie a vorbit despre faptul că odată cu apropierea încheierii procedurii de divorț, actrița se simte mai încrezută să meargă înainte și chiar să se vadă cu alți bărbați. Dar iată că, potrivit ultimelor zvonuri din presa occidentală nu doar Angelina dorește să se concentreze asupra vieții ei personale, dar și Brad nu ar ezita să se implice într-o nouă relație.

Așa se face că Brad ar avea deja și o iubită nouă. Actorul în vârstă de 55 de ani ar fi implicat într-o relație cu actrița Alia Shawkat, în vârstă de 30 de ani, cunoscută pentru apariția ei în filmul „Green Room” și nu doar.

Unul dintre motivele zvonurilor despre relația dintre Brad și Alia ar servi apariția lor la diverse evenimente publice. Spre exemplu, pe 16 noiembrie, cuplul a vizitat expoziția „LA On Fire” de la „The Wilders Cran” din Los Angeles. Acolo cei doi au fost foarte apropiații unul cu celălalt și au avut o discuție plină de viață. În septembrie, Brad și Alia s-au prezentat împreună și la premiera piesei „A Play is a Poem” a lui Ethan Cohen din Los Angeles și, potrivit martorilor oculari, au plecat de la spectacol cu aceeași mașină.

Cu toate acestea, actorii încă nu au confirmat relația, dar nici nu au infirmat-o.

SURSA: Glamour.ru