Când vine vorba de dragoste, unii cred și așteaptă o iubire ca în filme, alții sunt mai spcetici, dar te-ai gândit că ai putea fi influențat de zodia ta? 

Iată care sunt zodii, care se îndrăgostesc foarte ușor.

Balanță
Cu ascendent în planeta Venus, nu e de mirare că nativul Balanță nu pierde timp atunci când vine vorba să spună cuvinte mari. Nativul Balanță își poate declara iubirea chiar mai devreme de a treia întalnire. Ar putea dura dragostea lor, Dar este prea devreme?

O Balanță trăiește cu impresia că, dacă iubește pe cineva, va primi la rândul său aceeași iubire. Balanța este născută să fie romantică, își va găsi rapid un partener, chiar dacă ei nu formează cuplul perfect. Nativul Balanță vrea doar să fie în echilibru cu celălalt partener, ceea ce nu este un lucru îngrozitor.

Pești
Peștii din zodiac au înțeles că mai există și alți pești în mare, însă doar ei vor să-l prindă pe cel unic! Potrivit astrologiei, aceștia sunt conduși de Neptun, care guvernează fantezia. Folderul cu imagini cu nunți de pe Pinterest (deoarece sigur ai unul, să fim serioși) este plin cu modele de inele de logodnă și opțiuni de invitații.

Dacă faptul că te îndrăgostești prea repede a devenit o problemă, astrologii își dau niște sfaturi: un Pește înțelept învață să dea un pas înapoi și să analizeze realitatea, înainte de a lua decizii mari. Gândește lucurile în profunzime – sentimentele tale, persoana, nu cum va arăta exact nunta ta – înainte să sari într-o mare de sentimente.

Gemeni
Fluturașul social al zodiacului întâlnește o grămadă de oameni. Și una dintre calitățile Gemenilor este flirtul. Da, poate vorbi mult. Și, dacă partenerul poate conversa la fel, consideră că este fascinat de Gemeni.

Cu toate că este greu să ții un nativ Gemeni într-o relație – pentru că dacă ei sunt plictisiți, vor căuta pe altcineva care să ii distreze – nu este imposibil. Când nativul Gemeni este prins într-o conversație fierbinte și intensă, el ar putea să audă repede clopote de nuntă. Așa că, dacă vorbești pe limba lui, el se va îndrăgosti mai repede decât ai putea spune: “Da”.

Rac
Un nativ Rac va fi fericit să sară de la „bună” la îmbrățisări pline de iubire sub o pătură pentru tot restul vieții sale. Părtinitor al confortului și sensibil până la maximum, Racul caută o relație de durată.

Dacă sentimentele sunt adevărate, însemnând că are substanță emoțională, scânteile se pot transforma pe deplin în iubire – și repede. Nu are niciun interes pentru o aventură trecătoare. Doar relațiile serioase contează pentru Rac.

Citește și: Zodii care sunt mai fericite singure!

 

Distribuie articolul: