Îţi prezentăm un altfel de horoscop, numai bun pentru a-ţi arăta felul unic în care performează fiecare zodie în pat! Ce-i place, cum îi place şi ce oferă…

Berbec 

Ca o adevărată zodie dominantă, ştie exact ce-și doreşte şi cum își doreşte… în pat. Are totul bine fixat în minte. Este plină de energie, impulsivă şi nesătulă, când vine vorba despre sex. „Cu cât mai mult, cu atât mai bine” este motto-ul acestei zodii. Fie că face dragoste sau sex fără sentimente, îi place să controleze totul.

Taur 

Tandru, pasional şi mai liniştit decât restul zodiilor, nu se grăbeşte în dormitor. Îi place să fie îndrăgostit. Își surprinde partenerul câteodată în pat, dar, în general, eşti puţin previzibil. Asta nu înseamnă că nu-și face… treaba ca lumea.

Gemeni 

Este sălbatic, distractiv, creativ şi nu face sex de două ori, în acelaşi mod. Îi place să se joace în timpul partidei de sex şi-i place să găsească modalităţi noi de a-și satisface partenerul. Nimic nu este exagerat pentru acest semn zodiacal. Cu el, sexul nu este niciodată plictisitor.

Rac 

Nu este genul partide de-o noapte, căci îi place să se conecteze atât emoţional, cât şi psihic în timpul sexului. Nu este genul una mică, ci-i place sexul pe îndelete, în timpul căruia se conectează cât se poate de bine cu partenerul. pentru el contează sentimentele partenerului și părerea lui.

Leu 

Îi place să fie în centrul atenţiei, nu îi-este ruşine de goliciunea lui şi-i place să ştie că își excită partenerul prin simpla lui prezenţă în pat. Obişnuieşte să fie gălăgios în timpul sexului, aşa că partenerul acestui semn zodiacal va şti cu siguranţă dacă se simte bine sau nu. Extrem de pasional, sexul cu el va fi cu siguranţă memorabil.

Fecioară 

Nu face sex doar de dragul de a o face. Îi place ca totul să fie bine organizat şi planificat şi să aibă garanţia că va ieşi bine. În dormitor se simţi cel mai în elementul lui, acolo este sigur că va da cele mai bune reprezentaţii ale lui. În plus, este un perfecţionist şi, dacă partenerul lui nu se ridică la înălţimea dorinţelor lui, va căuta altă persoană.

Balanță

Îi place să preia controlul, să fie deasupra şi singurul lucru pe care îl vede partenerul lui. Vrea să primească aceeaşi doză de pasiune pe care o oferă, iar dacă nu se întâmplă asta, nu are nicio problemă în a o cere cât se poate de direct. Îi place ca partenerul să-i facă complimente în timpul partidei de sex şi să-i aprecieze verbal măiestria în pat.

Scorpion

Este genul căruia îi place să domine în pat şi ia sexul foart în serios. Are pretenţia ca partenerul  să-şi îmbunătăţească performanţele, dacă nu este mulţumit, pentru că nu vrea să rateze vreun orgasm. Ştie exact unde şi cum trebuie să fie atins şi-aproape că i-ar desena partenerului o hartă, dacă este nevoie.

Săgetător

Dacă partenerul nu-l te satisface în pat, nu are nicio problemă în a-l părăsi pentru altul. Cu toate acestea, pentru a ajunge la orgasm, are nevoie de ceva mai mult decât stimulare fizică. Vrea să se simtă  apreciat, stimulat intelectual şi să aibă convingerea că persoana cu care este are o sclipire aparte.

Chiar dacă e posibil să-ţi placă aspecte tradiţionale ale sexului, precum faptul de a o face noaptea, în dormitor, asta nu înseamnă că nu eşti un amant extraordinar. Când ajungi să te simţi confortabil cu partenerul tău, sexul cu tine devine plăcere garantată, ba chiar se dezlănţuie animalul din tine.

Capricorn 

Chiar dacă e posibil să-i placă aspecte tradiţionale ale sexului, precum faptul de a o face noaptea, în dormitor, asta nu înseamnă că nu este un amant extraordinar. Când ajunge să se simtă confortabil, sexul cu el devine plăcere garantată.

Vărsător

Acceptă pe oricine şi orice. Este inventiv şi dornic să înveţe lucruri noi în dormitor, astfel încât sexul să nu devină previzibil. Are câteva fetişuri ciudate şi nu se dă în lături de la escapadele sexuale cu ajutorul cărora să adune experienţă. Îi place să-și vadă partenerul satisfăcut şi să-i arate ce a pierdut atunci când a fost cu altcineva.

Pești 

Pentru el nu e vorba doar despre sex, ci despre o conexiune divină. Sexul este, pentru el, ca o formă de artă şi de aceea îi place să-l experimenteze cu persoana potrivită. Atingerile lui sunt mistice şi sunt încărcate de emoţii. Aproape că-și îneacă partenerul cu pasiunea şi dorinţa lui, iar acesta nu se plânge. Este motivul pentru care ete de neuitat.

SURSA

 

Distribuie articolul: