Ziua Internaţională a Sărutului a lansat o adevărată provocare în rândul utilizatorilor de rețele sociale și în special - de Instagram. Încă de dimineață, în această rețea au început să fie încărcate mii de fotografii conținând hastagul #kissingday în descrierea lor.

Nici de Valentine’s Day îndrăgostiții n-au fost atât de motivați să publice pe internet selfie-uri realizate în timpul sărutului. Pe Instagram, mii de fotografii și colaje text, încărcate astăzi, poartă o etichetă specifică, de sărbătoare. Părinți și copii, iubiți, prieteni și apropiați se sărută, se fotografiază și distribuie fotografiile pe Instagram, îndemnându-i și pe alții să iubească necondiționat și să dăruiască săruturi.

Alții, pentru că fie sunt rușinoși, fie nu au parteneri, au sărutat șervețele sau au desenat buze pe bucăți de hârtie și au distribuit fotografiile în această rețea. Există părinți care au și-au surprins copiii în timp ce se sărutau cu alți micuți, fotografiind aceste momente memorabile.

Ziua Internațională a Sărutului este sărbătorită în fiecare an, la 6 iulie, în legătură cu inițiativa Marii Britanii de a oficializa această sărbătoare, urmată de o hotărâre a Organizației Națiunilor Unite, adoptată acum două decenii.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: