Joi, 19 iunie crt, la ora 18.15, la Librăria din Centru (bdul Ștefan cel Mare nr.126) din Chișinău, va avea loc lansarea volumului Zen la pachet de Sorin Hadârcă, apărut la Editura Cartier în colecția Rotonda, colecție coordonată de Em.Galaicu-Păun. Zen la pachet este debutul editorial al lui Sorin Hadârcă.

Preț copertă: 85 lei. Preț promoțional în ziua lansării: 68 lei. Cartea a apărut într-un tiraj de 500 exemplare cu ajutorul Ministerului Culturii. Volumul va apărea și în format ebook pe www.iBookstore și www.cartier.md.

Alături de autor vor participa: Victor Bodiu, secretar general al Guvernului; Angela Aramă, jurnalist; Ion Grosu, blogger; Ion Hadârcă, scriitor.

Moderator: Gheorghe Erizanu, scriitor, director al Editurii Cartier. „Împreună cu întreaga sa generaţie/promoţie de tineri intelectuali înzestraţi şi emancipaţi, Sorin Hadârcă vine ca o benefică explozie solară — pe deplin înzestrat, motivat, poliglot, erudit şi vizionar (citeşte pluralul!).

Zen la pachet

Nu i-am spus-o personal niciodată şi cred că acest fapt îmi justifică nota părtinitoare de unchi zgârcit la vorbe. Cunoscut expert în domeniul strategiilor economice şi financiar-bancare, nepotul Sorin e şi un pasionat bibliofil, un eseist risipitor şi un tainic autor de poeme ilustrate manus propria. Anume prin Sorin Hadârcă i-am descoperit pe Murakami, Pavici, Saramago…”, spune Ion HADÂRCĂ.

SORIN HADÂRCĂ  s-a născut la 17 noiembrie 1973 în or. Bălți. Licențiat al Facultății de Management a Academiei de Studii Economice din Chișinău, a lucrat la Banca Națională a Moldovei. Și-a urmat studiile în domeniul administrării afacerilor la Instituto de Empresa din Madrid, al cărui masterand devine în 2004. Întors în țară, a activat în domeniul politicilor publice. A participat la varii proiecte de consultanță internațională, inclusiv în Kazahstan și Georgia. Din 2009 scrie pe blogul madrizen.com.

În Rotonda au mai apărut:

Ce spun cărțile. Alte bookiseli de Gheorghe Erizanu

Și a fost noapte… de Aureliu Busuioc

Arme grăitoare de Emilian Galaicu-Păun

Eșarfe în cer de Dumitru Crudu

Sunt un om de stânga de Vasile Ernu

Iubirea altfel de Margareta Curtescu

P

Distribuie articolul: