Recent bloggerița și soțul ei au împlinit un an de când sunt soț și soție. Cei doi au avut parte de o nuntă ca în povești, dar deloc lipsită de peripeții. Cristina Surdu a povestit aventurile prin care a trecut în cea mai emoționantă zi din viața ei. 

Moldoveanca a dezvăluit 10 lucruri neștiute despre frumosul eveniment. 

1. Am schimbat locația nunții doar cu câteva zile înainte de eveniment pentru că am aflat că va fi o tornadă și nu va fi imposibil să ne distrăm. Dar totul rău spre bine. Până la urmă ne-am făcut nunta  într-un  castel, iar eu mi-am făcut apariția într-o mașină albă, cum mereu am visat.

2. În momentul în care am ajuns la castel s-a ivit soarele și era tare frumos. Înainte să înceapă petrecerea ploua torențial, iar eu am plâns mult în acea dimineață din cauza vremii, dar până la urmă totul a fost superb. Am avut parte de un apus ca în poveste.

3. Familia mea a conceput un dans tradițional moldovenesc și toți italienii au fost încântați de tradițiile noastre frumoase.

4. Nu am mâncat nimic la nuntă, de fapt am mâncat un ravioli. Eram prea entuziasmată și nu aveam timp să stau la masă.

5. M-am schimbat în două rochii și am avut două machiaje diferite. Primul a fost unul fresh și natural, iar cel de-al doilea a fost un smokey eyes…

6. Melodia pe care ne-am făcut apariția la castel a fost: Elvis Presley „Can’t help falling in love”. Pentru apariția la bonquet am optat pentru melodia: O-Zone „Dragostea din Tei”, iar pentru primul dans am ales: „La cura” di Battiato.

7. Am întârziat 35 de minunet. Mereu mi-am zis că voi fi o mireasă punctuală, dar nu a mers.

8.  Când am tăiat tortul aproape că l-am scăpat, dar shhhh… e un secret.

9. Încă nu am fost în luna de miere.

10. Nu este un secret că aceasta a fost una dintre cele mai emoționante zile din viața mea.

Vezi și: Bloggeriță de succes în Italia, Cristina Surdu și-a spus povestea: „Nu am făcut universitatea! Primul meu job: dădacă și menajeră”