Deși marea ei pasiune este și va rămâne jurnalismul, fashion stilista, Xenia Bugneac, și-a legat viața de modă și de creativitate, pentru că adoră frumosul și inovația. Pentru a-și urma pasiunea aceasta a studiat la școala internațională de imagine și design a renumitului Konstantin Bogomolov. 

Moda este o arta, un domeniu extrem de vast, unde tendințele se schimba sau se reinventează. Anual marii designeri și creatori de moda dictează trendurile actuale ale fiecărui sezon.

Xenia vine astăzi cu câteva sugestii vis-à-vis de trendurile fashion din acest sezon și ne spune care sunt “anti-trendurile” sezonului, remarcând trei piese pe care recomandă să le pui in black list.

„De multe ori, femeile mai greu renunță la anumite piese din garderoba, în speranța că poate vor apărea ocazii sa le mai îmbrace, ceea ce probabil nu se va întâmpla niciodată.”

Iată câteva piese vestimentare de care îți recomand să scapi chiar acum:

Pe locul întâi se plasează blugii rupți!

Blugii sunt o haină universală, potrivită pentru toate vârstele, dar asemenea modele, deja de câțiva ani la rand sunt un adevărat “anti-trend”. Blugii roși sau rupți dau impresia de neglijentă și au un aspect vulgar.

Cu ce îi înlocuim? Cu blugi boyfriend, care sunt foarte comozi și sunt potriviți pentru orice vârsta.

Costumul de tip pijamale!

Mai mulți ani consecutivi, acest gen de costum a fost vedeta pe podiumuri, devenind piesă must have și în street style. In iulie 2018, costumul de tip pijamale pierde din actualitate in favoarea costumelor supradimensionate, din stofe lejere și sofisticate.

Hainele mulate!

Fii atenta la diversele valuri de tendințe! Renunță la hainele mulate și înlocuiește-le cu outfit-uri monocrome sau colorate, din stofe ușoare și vaporoase.

Fii feminină, alege hainele care sunt în trend, dar și pe gustul tau, astfel ca să te avantajeze și să-ți ofere un plus de confort.

Ai multe motive pentru care trebuie sa fii frumoasa in sezonul estival. Fii in trend!

Cu drag, Xenia Bugneac , fondatoarea X Pro Fashion.

Sursa foto: Instagram.com

Distribuie articolul: