Surprizele Petrecerilor în Pijamale organizate de EA.md au ecou lung… cel puțin până la următorul eveniment de acest gen. Ne-am străduit și de această dată să vă pregătim ceva memorabil, antrenant și interesant pentru toate vârstele și caracterele. Pe lângă tombola cu premii, în care ne-am propus să o ajutăm pe Adriana Luca să-și ia un aparat auditiv performant, ne vom distra la maxim, așa cum numai noi putem face!

Cei de la Antos Cosmetică Naturală ne vor provoca să deprindem rapiditatea și exactitatea, iar asta când e vorba despre rujare. Mai multe detalii vă dăm la petrecere, numai un lucru să rețineți: Veți avea ocazia să luptați pentru cele mai fain ruj pe bază de ingrediente naturale.

Clinica Adler Medical vine la Pijamas in the Pub să le aminteascî femeilor cât de importantă este grija de sine, pentru sănătatea lor, pentru viitorul frumos al familiilor. Astfel, în cadrul evenimentului, fiecare participantă va beneficia de un masaj la umeri din partea specialistului Adler Medical, iar doctorii clinicii, specializați în sănătatea femeii, vor aduce cele mai proaspete informații care le sunt necesare invitatelor noastre.

Vezi și: Când te-ai delectat ultima dată cu cele mai delicate produse italienești și vinuri alese din cramele Cricova?

Petrecerea în Pijamale by EA.md a ajuns la ediția a V-a. De această dată avem susținerea Clincii Adler Medical, care ne-au promis masaj pentru toate participantele, dar și noutăți din medicină racordate la cele mai actuale necesități ale femeilor. Cadouri și premii încă mai adunăm, dar vă promitem de la: Antos Cosmetică NaturalăCricovaDarwinDaria RoomEquilibraCasa RinaldiBunătăți de la Marika, SchweppesAna PopovaMoldeco.

 

Mai pe scurt, rezervă-ți acum un bilet pentru tine și prietenele tale, deoarece locurile sunt limitate.