Vivi Art Boutique, lansat inițial ca un brand ce crează produse de decor pentru casă, a prezentat în cadrul Fashion Soiree „Din INIMĂ” prima colecție a sa, de debut. Este vorba despre haine pentru copii, accesorii și jucării moi lucrate în stofe naturale, cu dragoste și grijă pentru cele mai mici cliente.

Culorile pastelate ale colectiei și anume: ivory, roz pudra, bleu ciel transmit gingașie, finețe și stil. Brandul creează și ținute pentru mame și fiice care vor să arate identic la anumite evenimente speciale sau chiar în fiecare zi. Fiecare fetiță cochetă vrea să se simtă prințesă, iar Vivi Art Boutique o poate ajuta.

Fiica interpretei Cristina Scarlat, Sofia, a defilat și ea pe podium, prezentând una dintre ținutele Vivi Art Boutique. Fiica Bloggeriței Viorica Ataman a scăpat și o lacrimă, de emoții sau poate de oboseală. Grea munca asta de model…

Vivi art

vivi art sofia

Vezi și: Fetițe cochete și cavaleri grațioși au avut loc de cinste la Fashion Soiree „Din Inimă”. Crème Brûlée a etalat drăgălășenia (Foto)

Foto: Dima Iacovlev