A trecut ceva timp de când Viorela Dimici nu a  mai apărut în lumina reflectoarelor, iar asta pentru că a trecut printr-o perioadă mai delicată. Frumoasa șatenă a călătorit în această vară și direct de pe plajele exotice a venit în platoul nostru pentru a ne spune ce mai face. 

I-am spus și eu atunci când am văzut-o că strălucește și parcă e altă persoană.

„Muncesc foarte mult asupra mea și vreau să spun că nu este important să fii dotată de la natură cu o siluetă frumoasă, cu trăsături ale feței frumoase, este importanta să lucrezi la energia ta și la anergia ta feminină. Vara asta asta am avut ocazia să fac un training de psihologie online și vreau să îți spun că femeile care strălucesc din interior și femeile fericite sunt cele care trag atenția și nu femeile frumoase.”

Viorela a fost foarte discretă, dar noi am înțeles că relația ei și nunta care trebuia să aibă loc în această primăvară nu a mai avut loc. Motivul? 

„Da, este adevărat, chiar cu trei săptămâni înainte de nuntă noi am anulat nunta. Noi nu mai suntem împreună. Cred că acesta este și motivul din care am refuzat să vin la emisiuni. Am trecut printr-o perioadă mai grea și orice întrebare despre nuntă mă cam deranja. Chiar dacă sunt o persoană foarte puternică și nu sunt foarte sensibilă, acest subiect mă deranjează să îl abordez. Nu pot să spun nimic de rău de relația noastră. Am rămas în relații foarte bune, doar că ceva nu a mers și îi sunt recunoscătoare fostului meu soț pentru că timp de 3 ani am fost foarte fericiți împreună și este unicul bărbat care m-a făcut fericită. ”

Ce nu poate suporta la bărbați? 

„Nu suport la bărbați nebărbăția și nu suport în femei bărbăția. O femeie trebuie să fie femeie și să acționeze ca o femeie, iar la bărbați e acelați lucru, îmi plac bărbații care se manifestă ca atare, care știu să își asume responsabilități , care știu că o femeie trebuie să se bazeze pe ei. Îmi plac bărbații care își respectă mereu promisiunile. Nu aș ierta nebărbăția și cu asta am spus totul.”

Cea mai îmbrăcată fată din rubrica „dezgolită frumos”. 

„A fost o experiență frumoasă pentru mine. În acea perioadă lucram ca șef de protocol într-o companie petrolieră și nu prea mi-a priit bine acel proiect, adică nu am fost prea bine văzută la serviciu.

Am încercat să fiu foarte discretă în acea ședință foto. Ne-am gândit la concept foarte mult și multă lume a spus că am fost cea mai îmbrăcată dintre femeile care au apărut în acest proiect, dar pe seama mea s-au creat cele mai mari controverse.”

Comentariile negative nu o deranjează. 

„Hate-ul” nu mă deranjează deloc ba chiar mă bucură. Dacă eu nu i-aș deranja pe alți oameni cu prezența mea ar însemna că ei pe mine nu mă observă. În momentul în care stârnesc reacții asta înseamnă ceva.”

Viorela ne-a mai povestit care sunt minusurile concursurilor de frumusețe, de ce crede că frumusețea nu este tot, dar și despre noul eveniment Privé Fashion, pentru a afla toate detaliile despre aceste lucruri urmărește interviul.

Vezi și: „După Cortină” cu Rodica Ciorănică, așa cum rar ai văzut-o: „Plecatul din televiziune a fost subit și pentru mine…” (Video)

Distribuie articolul: