Este unul dintre cele mai admirate cupluri de la noi, iar în curând vor participa la cel mai important eveniment din viața lor – nunta.

Modelul Viorela Dimici și soțul său Vlad se iubesc la nebunie. Aceștia își vor juca în curând nunta, așa că pregătirile sunt în toi. Cu această ocazie solemnă cei doi hulubași au mers într-o escapadă în Italia, unde, alături de un fotograf iscusit, au realizat o ședință foto cu tematica Love Story.

Cele două fotografii pe care Viorela le-a distribuit pe pagina sa de Facebook, sunt desprinse parcă dintr-un basm. Protagoniștii ședinței foto au strălucit la propriu. Vlad a purtat un costum negru, asortat cu papion, iar  Viorela o rochie diafană, lungă, cu un șliț adânc, semnată de designerul Diana Voevuțki.

„De câteva zile nu ne putem reveni….. Priveliștea îți taie pur și simplu respirația! Am decis să facem Love Story-ul nostru înainte de nuntă, într-o locație ireal de frumoasă, ceva în care să-ți vină greu să crezi ….Fotograful Viorel Belinschii ne-a uimit de-a binelea când ne-a lăsat să descoperim Lago di Braies . Acum avem altă problemă: ne mănâcă palmele să postăm”, a scris Viorela Dimici pe Facebook.

Citește și: Viorela Dimici, despre #Cummacerut „A fost cea mai fericită zi din viața mea, mai ales că s-a întâmplat exact de ziua mea”

Distribuie articolul: