Suntem încă în prima luna a primăverii, iar campania noastră dedicată mamelor continuă. De această dată cea care și-a deschis sufletul, este frumoasa Viorela Dimici. Se văd foarte rar, iar Viorela mărturisește că regretă foarte mult acest lucru. 

Ce înseamnă pentru tine cuvântul mamă?

„Pentru mine mama înseamnă inspirație, putere și credință… mereu mi-a fost exemplu prin tăria sa de caracter de a-și atinge scopurile… Este acel om pe care nu l-am auzit niciodată țipând sau vorbind pe un ton mai ridicat; omul care știe să-și păstreze calmul în orice situație…. Ce sa mai zic? Mama mea este o adevărata luptătoare și o iubesc nespus de mult pentru tot ce a făcut pentru mine.”

Care este relația ta cu mama, acum?

„Cu părere de rău, reușim sa ne vedem foarte de rar, iar pentru asta îmi cer iertare încontinuu, cu toate că scuzele sunt cel mai neînsemnat lucru pe care-l pot face față de ea. Dar totuși, avem o relație frumoasa, de la mama am mereu ce învăța.”

Spune-mi cel mai bun sfat pe care l-ai învățat de la ea?

„Sunt o mulțime …. dar cel mai memorabil a fost :„Când nu mai poți, mai poți puțin….” Defapt aceste cuvinte o reprezintă în totalitate pe mama mea, iar acum și pe mine. Noi femeile, avem o putere de care nici măcar nu ne dam seama uneori.”

Cum a fost relația voastră în adolescență?

„Nu am fost niciodată foarte deschisă față de mama mea. Niciodată n-a știut ce probleme am sau griji. Mereu mi-am dorit să se mândrească cu mine de asta i-am dat mereu motive să o facă. Într-un fel sau altul o protejam de griji și gânduri mai triste. Mama a investit foarte mult în mine și sora mea, și nu vorbesc doar de partea financiară. E mai mult decât atât. La mulți ani, mami! Chiar dacă nu ți-am zis-o vreodată uitându-ma în ochii tăi, să știi, TE IUBESC!”

În luna martie îți așteptăm povestea despre relația cu mama ta! Scrie-ne la EA@interakt.md ce ai învățat de la EA sau poate ce a învățat de la tine. 

Vezi și: Lenuța Gheorghiță în Campania #Mammamia: „Mi-a fost și mamă și tată… și a crezut în mine orbește”

 

Distribuie articolul: