Înregistrează-te ACUM pe http://events.travelpoint.md/ sau ia biletul direct de pe iTicket.md –  „Women’s Days in Chișinău” ediția a II – pe 25.02.2017 – 26.02.2017, la Hotel Regency.

O personalitate plină de lumina, energie și feminitate este editorul site-ului EA.md – Nadia Darie. Este una dintre femeile care simte și trăiește cu adevărat visul său, acela de a avea o familie și o cariera așa cum și-a dorit. Se relaxează scriind pentru noi, femeile de pretutindeni, împărtășește cu noi trăirile sale și ale altora și o face cu mult suflet și pasiune, motiv pentru care EA.md este urmărită de peste 3 milioane de femei anual! Având experiență în televiziune și radio, a reușit să-i cucerească pe toți prin simplitate, bună dispoziție și carismă.

Detalii despre ediția a II-a: O nouă ediție „WOMEN’S DAYS in CHIȘINĂU”. Vino să regăsești, să reinventezi și să valorifici Femeia din tine!

Nadia darieÎn adolescență a cochetat cu scrierea versurilor, fiind premiată în repetate rânduri. În 2011, Nadia semnează versurile pentru două piese ale duetului Costi Burlacu și Corina Țepeș: „Dimineața” și „Spune-mi cine ești”. Orice își propune sa facă, o duce la bun sfârșit cu multă creativitate și originalitate.

Dacă dorești sa afli cum e să fii „FEMEIA” care transmite pentru fiecare dintre noi zâmbet și gânduri pozitive, sau să afli cum poți să reușești să fii mama, soție, editor și manager de proiecte, vino să petreci timpul cu noi la „Women’s Days in Chișinău” pe data de 25-26 februarie, orele 11.00-15.00.

Abonati-va cu un LIKE la pagina noastra de facebook, pentru a fi la curent cu ultimele noutati: https://www.facebook.com/womenadventuremoldova/…

Vă invităm să vă redescoperiți, pentru că iubim femeia din noi. LOCURILE SUNT LIMITATE!

Biletele se pot procura pe adresa Iu. Gagarin 3 sau la nr. de tel. 076004200, 067466699 sau pe: https://iticket.md/e…/womens-days-in-chisinau-a-ii-a-editie/ sau http://events.travelpoint.md/

Autor: Tatiana Ganziuc

Distribuie articolul: