Cea de-a doua ediție a Festivalului Romanian Fashion Philosophy are loc în aceste zile la București. În cadrul fashion show-urilor, mai mulți creatori de modă originari din Republica Moldova își etalează pe podium noile colecții. Cu o premieră frumoasă a venit și designerul Victoria Sava.

Deja de 5 ani designerul Victoria Sava încântă româncele cu articole vestimentare unice, făcându-și un loc de cinste în showbizul de peste Prut. Astăzi, îi poartă cu mândrie ținutele Deea Maxer, Oana Roman, Anca Țurcașiu, Ianna Novac și o mulțime de alte nume sonore în România.

victoria sava

Ieri, pe podiumul de la Romanian Fashion Philosophy, basarabeanca a prezentat lumii o nouă linie de „bijuterii” vestimentare:

Am creat o colecție clasică-folclorică-casual. Am hotărât să aduc ceva nou pentru acest sezon și mi-am dorit să ies un pic din tiparul rochiilor de seară.

Colecția este un prêt-à-porter cu elemente folk, iar articolele sunt accesorizate cu diverse detalii manuale, care au la bază cristale, mărgele, piele și elemente tradiționale. Am lansat colecția în cadrul Festivalului Romanian Fashion Philosophy”, ne-a mărturisit renumita creatoare de modă.

Admirați și voi colecția Victoriei Sava, prezentată publicului adunat la Palatul Bragadiru:

Posted by Remus Nicolaescu on 22 Martie 2017

Foto: Facebook.com, Instagram, Dan Stanila