La începutul lunii decembrie, Victoria Lopyreva, a confirmat că este însărcinată, chiar din acel moment mulți se întrebau cine ar fi tatăl copilului. La întrebările jurnaliștilor aceasta răspundea evaziv, dar iată că au apărut poze care ar scoate adevărul la suprafață.

Recent, Victoria a fost surprinsă de paparazzi pe plajele din Miami. Aceasta se afla alături de un misterios bărbat, fiind sărutată și îmbrățișată de acesta, în același timp ea părea să nu acorde deloc importanță aparatelor de luat vederi.

Potrivit presei rusești, internauții au efectuat rapid investigațiile și au ajuns la concluzia că misteriosul bărbat aflat alături de Victoria ar fi Igor Bulatov – primul vice- președinte al grupului de compaii „Tashir”. Nu se știe exact dacă Bulatov mai ocupă această funcție astfel încât acum  câteva ore informația despre el a dispărut de pe site-ul oficial al companiei.

Este de remarcat faptul că Bulatov este căsătorit cu Tata Karapetyan, fiica șefului „Tashir”. Tata și Igor cresc doi copii, ir fiica lor nu are încă un an.

În timp ce Bulatov petrece o vacanță romatică alături de Victoria Lopyreova, soția lui, Tata se odihnește în Maldive alături de copii. Aceasta încă nu dorește să comenteze în nici un fel presupusa infidelitate a soțului.