A fost pentru toată lumea o surpriză atunci când BR Films a dezvăluit că eroina videoclipului „Sub pielea mea” era, de fapt, o tânără din Republica Moldova, a cărei carismă avea să ne mai reamintească despre sine mai târziu. Așteptările noastre s-au îndreptățit, iar în vara acestui an, din mare pasiune pentru modă, Victoria și-a lansat la Chișinău un magazin online de haine stilate, calitative și accesibile. Am fost și mai mult tentați să îi răpim un interviu prin care să o puteți cunoaște mai bine. Cum am reușit să o descoasem la capitolul stil, frumusețe și relația cu regizorul Roman Burlaca, aflați mai jos.

3Dragă Victoria, este unul dintre primele interviuri cu tine, care ajung în presă. Din ce motiv crezi am reușit să aflăm mai puține despre tine, până acum?

Nu cred că putem vorbi despre o evitare a spațiului public sau despre o antisocializare, îmi place să comunic cu oamenii și de fiecare dată când am posibilitatea să fac un schimb de păreri sau experiențe, nu ezit, evident în măsura limitelor bunului simț.

Apariția ta într-un videoclip a stârnit un șir de evenimente frumoase, în viața ta. Ce întorsătură au luat lucrurile, după acea apariție? 

Colaborările cele mai frumoase se întâmplă absolut spontan, la fel ca și evenimentele. Eu cred că lucrurile se întâmplă de la sine, iar deciziile pe care aparent le luăm noi, de fapt reprezintă o înșiruire bine definită, sau ca să sune mai romantic: Soarta. Dar trebuie să recunosc că evenimentele au fost doar din rândul celor fericite!

Mulți dintre cei care te admiră, își doresc să îți cunoască reședința actuală, specializarea academică și secretele care te ajută să rămâi într-o formă fizică ideală. Ce ai putea să le dezvălui în acest sens?

13256541_10209746548930476_885211632642521870_nNu a fost nici un secret că trăiesc în Chișinău, sunt specialist cu diplomă în limbi străine, iar la capitolul formă fizică, cel mai important aspect este dorința, pentru că nu există argument care ar îndreptăți lipsa unei forme fizice bune, decât nedorința.

Felicitări pentru debutul în industria modei de la noi, cu un magazin online. Denumirea sa mă duce din start cu gândul la un slogan în limba engleză. Vorbește-ne despre intenția și mesajul său pentru piața autohtonă. Care e profilul target-ului tău?

Țin să mulțumesc pe această cale mesajelor de susținere și celor care s-au abonat la paginile oficiale ale magazinului online. Fac din pasiune acest job, motiv pentru care definiția pasiunii în viziunea mea este sărutul, de aici vine și denumirea de „WeKiss”.

Piața autohtonă, după o scurtă analiză, reprezintă un proces de stil în definire, motiv pentru care gusturile moldovenilor flotează foarte mult. Eu îmi doresc poziționarea Magazinului WeKiss ca și o platformă de haine în primul rând calitative și accesibile, cu un gust estetic urban.

Victoria, „eroina” lui Roman Burlaca, și-a lansat un magazin online de haine: „Mi-am transformat pasiunea în job!”

Ne-ai mărturisit că acum, al doilea pas la care muncești este o proprie colecție de haine. Care sunt termenii acestei provocări și ce colaborări prețioase ai dori să faci în acest scop?

Este un pas de perspectivă, care în prezent se află la etapa de concepție, nimic mai mult. Cred prematură o discuție despre o eventuală colecție proprie, oricât de frumos ar suna asta.

Care e motto-ul tău, atunci când vine vorba de modă? Ce imperative și principii respecți cu strictețe când vine vorba de garderoba personală?

Desigur că aș fi putut să dau un search pe Google, să fac copy/paste la o frază inspirațională, ca să par mai importantă, dar nu este în stilul meu. Eu am depășit etapa motto-urilor prin clasa a II-a, când am renunțat la ancheta personală. Be free.

2

Să ne oprim la branduri și la preferințele tale în materie de mărci. Există și nume autohtone care îți stârnesc simpatia?

1Respect munca tuturor designerilor și oamenilor din spatele acestora, care contribuie la dezvoltarea segmentului aici, în țară. Din păcate brandul nu este garanția stilului, ci mai degrabă gustul de a îmbina piesele.

Ai un etalon feminin care te inspiră și de la care ai avut cel mai mult de învățat?

A avea un etalon înseamnă a te marginaliza la limitele personalității acestuia, iar eu prefer să-mi conturez personalitatea proprie.

Pozele din lookbook ți-au trădat câteva tatuaje… ce semnifică pentru tine?

Nu le-a tradat, pentru că nu le ascund. Tatuajele, la fel ca și hainele, fac parte din stilul și gustul estetic, iar semnificația lor e pur personală.

Viața ta personală e un subiect în care ne-am dori să pătrundem mai puțin, având în vedere decizia ta de a păstra distanța. Te rugăm să ne lași doar o declarație referitoare la calitățile pe care le-ai îndrăgit la Roman – actualul tău sprijin, prieten și sursă de inspirație.

Roman reprezintă un cumul de calități, care mă fac să mă simt femeie!

Îți mulțumim pentru acest interviu și îți urăm succes pe acest nou drum!

4

Foto: arhiva personală, WeKiss Store