De ce Jasmin apare tot mai rar la televiziune și cum s-a schimbat viața ei după nașterea celui de al treilea moștenitor, interpreta a povestit în cadrul emisiunii „Pusti gavareat” cu Andrei Malahov. Jasmin a arătat cel mai mic membru al familiei, băiețelul pe nume Miron, camera lui pentru jocuri și o parte din casa lor din Rusia.

Băiețelul a fost numit în cinstea tatălui lui Ilan, el se bucură de o cameră spațioasă, plină cu jucării. Cea mai adorată de el este personajul desenelor animate ruse, Ceburașka. În afară de joacă, Miron iubește foarte mult să cânte, deci părinții presupun că el va merge pe urmele mamei.

Vezi și: Jasmin și-a dus în premieră fiul la mare! Cum se distrează împreună cu copiii

miron-sor

După naștere, Jasmin nu ascunde că a adăugat kilograme în plus și se străduie să revină la silueta de până la sarcină. Pentru asta face sport într-o cameră special amenajată pentru ea. Pentru a supraveghea micuțul, familia folosește o aplicație prin care poate vedea non-stop prin intermediul camerei cu ce se ocupă Miron. Jasmin povestește că băiatul a fost un copil foarte așteptat de ambii părinți, însă regretă că ultimul timp ei se văd atât de rar cu tatăl.

„Din păcate, Miron se vede cu tatăl foarte rar. Soțul meu, Ilan acum se află la Chișinău, dar eu sper că în cel mai apropiat timp dreptatea va învinge, familia se va reuni și vom trăi fără tristeți”, spune Jasmin.

jasmin-miron

Vezi și: Jasmin și-a arătat fiul în premieră după mai mult timp (FOTO)

Interpreta se dedică totalmente copiilor și le urează tuturor femeilor să devină mame, pentru că asta este cel mai frumos lucru care se poate întâmpla. Este convinsă că Dumnezeu îi binecuvântează pe toți cei care foarte mult își doresc să aibă copiii.

Foto: captura video

 

Distribuie articolul: