Furtuna din viaţa Antoniei pare că s-a liniştit. Cea mai mare dorinţă a artistei e pe cale să se îndeplinească: fiica ei, Maya, îl va cunoaşte peste două luni pe frăţiorul ei vitreg, Dominic. Şi asta pentru că Vincenzo Castellano a lăsat garda jos şi a promis că o va aduce pe fiica lor în România, unde-şi va petrece vacanţa la mare, informează click.ro.

Întâlnire de gradul zero în familia Castellano! Antonia (26 de ani) şi Vincenzo (29 de ani) urmează să se vadă peste doar câteva săptămâni împreună cu copiii lor: Maya (4 ani) şi Dominic (5 luni), băieţelul pe care solista îl are cu Alex Velea (31 de ani). Cu toate aceste, se pare că italianul a lăsat deoparte orgoliul ce-l caracterizează şi, după îndelungile rugăminţi ale Antoniei, a hotărât să-i facă pe plac şi să o aducă pe micuţa lor în România.

cumaya8798

Acest lucru se întâmplă după aproape doi ani, căci, după cum se ştie, în august 2013, când fetiţa a împlinit 3 ani, Vincenzo a păcălit-o pe Antonia că o duce pe Maya în Napoli într-o scurtă vacanţă la bunicii paterni. Credulă şi fără să bănuiască ce urma, artista i-a semnat cu încredere procura, însă de-atunci Maya nu a mai ajuns în ţară, mai ales că părinţii ei au decis să divorţeze. Marele şi mult aşteptatul eveniment este confirmat chiar de socrul Antoniei.

Foto: Cito Castelano

Foto: Ciro Castellano

„Eu am fost zilele acestea în Italia. Am avut câteva treburi de rezolvat, dar am fost să o văd şi pe nepoţică. Într-adevăr, peste două luni, adică în iulie, Maya va fi în România, va petrece vacanţa împreună cu mama ei, asta în funcţie şi de programul de concerte pe care-l are ea. Nu o aducem noi pe Maya, să vină ea în Italia să o ia, că are picioare. Ne dorim ca lucrurile între Vincenzo şi Antonia să se clarifice cât mai curând, pentru că aşa va fi bine şi pentru nepoata mea”, a spus Ciro Castellano. Mai mult, familia Castellano s-a resemnat cu relaţia pe care Antonia o are cu Alex Velea, aşa că nu ar fi o problemă ca Maya să fie plimbată de mânuţă prin parc de iubitul mamei. „Nu e nici o problemă. Chiar dacă pozează el aşa în bărbat rău, nu este. Nu mănâncă copii, are şi el un copil, deci nu ne facem griji în privinţa asta”, a mai spus socrul Antoniei.

11072134_926511844037733_8958844707517443712_n

Antonia a recunoscut greu relația cu colegul de breaslă Alex Velea. Mai precis, în momentul în care a anunțat că vor avea un copil. Cei doi au devenit părinții unui băiețel în decembrie 2014. Cîntăreața spune că Alex este un tată extraordinar pentru Dominic. Micuțul nu a fost încă botezat, apropiații familiei susținând că Antonia a așteptat ca și fiica ei, Maya, să poată fi prezentă la eveniment.

antonia-s-a-despartit-de-sotul-ei-inainte-de-separare-cantareata-i-a-spus-lui-vincenzo-ca-vrea-o-pauza_6

Antonia și Vincenzo s-au căsătorit în 2011, după o relație de patru ani. Cântăreața a rămas însărcinată în luna decembrie a anului 2009, iar  în data de 28 august 2010 a născut o fetiță care a primit nota 10, numită Maya Rosaria Castellano. În ziua în care Antonia și Vincenzo s-au căsătorit, și-au botezat și fetița, care atunci avea 7 luni. Fericirea n-a durat însă prea mult. În noiembrie 2012, au apărut primele zvonuri legate de despărţire, confirmate chiar de Vincenzo. De aproape doi ani, Antonia se chinuie să divorţeze de italian şi să o aducă pe fiica ei în România. Acum au căzut la pace și vor divorța la notar.