Se pare că ieri a fost ziua veștilor neașteptate pentru Emilian Crețu. Actorul a făcut public anunțul că trăiește o frumoasă relație de dragoste, iar internauții au transmis cuplului sute de mesaje de felicitare. Drept mulțumire, Emilian a venit cu încă o noutate.

„Noapte bună, dragii noștri și mulțumim mult pentru felicitări. P.S. Chiar dacă în poze ne vedem doar noi doi, totuși suntem trei…”, a scris actorul pe Facebook acum câteva ore, acolo unde a postat și o imagine cu iubita lui. Nu putem decât să presupunem că „cel de-al treilea” din fotografie este bebelușul pe care îl așteaptă.

Iubita lui Emilian Crețu este chiar colega lui de la Jurnal TV. Cei doi prezintă împreună emisiunea „Dora Show”. Este vorba despre Adriana Bîtcă, și ea actriță de meserie.

Citește și: Doamna Dora și Jana vă felicită „cu Anul Nou pe vechi”! Vezi mesajul celor doi (VIDEO)

Emilian și Adriana și-au luat și o scurtă vacanță în Italia, unde au mers pentru a modera un eveniment. Admirați-i cât de frumoși sunt împreună!

„Nopți albe la Roma… #mylove, #mypisipisi, #dulceațameadeaprilie, #myTiomîci”, este mesajul prin actorul a făcut marele anunț.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: