Vera Brejneva a publicaе pe pagina sa de Instagram câteva fotografii superbe alături de cele mai importante femei din viața sa. Artista se poate lăuda cu o mamă tânără și frumosă de la care a moștenit cu siguranță genele bune și cu două fete superbe. 

„Mama – cât de multe încap în acest cuvânt. Cât de multe are să spună acest om. Este o fericire să fiu fiica unei astfel de mame. Celу mai importante lucruri ne învață mama încă de mici și cel mai important este iubirea. Iubiți-vă una pe alta. Vreau să felicit toate mamele din prezent și viitoarele mame”, a scris Vera în descrierea fotografiilor de mai jos.

View this post on Instagram

МАМА ❤️ Сколько в этом слове ВСЕГО! Сколько в этом человеке всего!!! Счастье быть дочкой такой мамы и быть мамой таких волшебных девочек. Самое главное закладывается в нас с детства именно мамой. Это главное – любовь. Любите друг друга❤️ Поздравляю всех мам ❤️Настоящих и будущих ✨ Ps: Эти фотографии сделала летописец нашей семьи @kate_kondratieva . Мы уже давно вместе и вся семья чувствует себя свободно и спокойно перед ее объективом. Поэтому -фото получаются такими живыми и настоящими..

A post shared by Vera Brezhneva (@ververa) on

Artista a mai adăugat că pozele au fost făcute de fotografa familiei, cu care lucrează de mai mult timp și astfel se simt toate libere și dezinhibate în fața aparatului.

Vera și fiica sa mai mică Sara. 

Vera și fiica sa Sonia

Sursa foto: Instagram.com

Vezi și: Vera Brejneva și Konstantin Meladze, imagini rare din vacanță. Sunt atât de fericiți împreună! (Video)

Distribuie articolul: