Fostul soț al Olgăi Buzova, jucătorul echipei de fotbal rusesc „Lokomotiv” Dmitri Tarasov, s-a căsătorit cu Anastasia Kostenko, de 23 de ani. Aparent, vedeta emisiunii TV „Dom-2” a luat această veste cu calm. Anterior, prezentatoarea a spus că nu intenționează să trăiască în trecut și speră să întâlnească un nou bărbat care o va face fericită.

Fanii Olgăi au decis să o înveselească: unii și-au exprimat pe Instagram urările calde în susținerea vedetei, iar alții au venit cu reacții negative către Dmitri și Anastasia. Astfel, și jucătoarele din liga de hochei feminin au organizat un flasmob. Înainte de meci, care a avut loc la Astana (Kazahstan), fetele au repetat mișcările din clipul lui Buzova la piesa „Malo polovin”. Jucătoarea de hochei Anna Shokhina este cea care a publicat filmulețul. În câteva zile, acesta a fost vizionat de aproximativ 200 de mii de utilizatori.

Запад уже готов к игре 😅💪🏒мало половин 🙅 @buzova86 #allstar2018

Публикация от #⃣9⃣7⃣ (@shokhina97)

Citește și: Fostul soț al Olgăi Buzova s-a căsătorit! Iată prima imagine de la starea civilă

Urmăritorii de pe Instagram ai Annei i-au cerut Olgăi să acorde atenție clipului, însă până când ea nu a reacționat la dansul amuzant al sportivelor. Acum, prezentatoarea TV se pregătește pentru o excursie în străinătate, unde nu numai că va pleca în vacanță, ci și să sărbătorească a 32-a aniversare într-o vilă, în compania unor prieteni apropiați.

Foto: Instagram.com

 

Distribuie articolul: