Vă anunțam, în primăvara acestui an, despre faptul că Vasile Macovei și-a jucat nunta alături de aleasa inimii lui - Cristina Bolboceanu, fiica ex-deputatului democrat Iurie Bolboceanu, cu care artistul se afla într-o relație de câțiva ani. Cam pe la mijlocul verii, Vasile a devenit tată de băiat!

Joi, Vasile Macovei  fost invitatul Jurnal TV, în bucătăria Danielei Jenunchi, acolo unde a trebuit să gătească o rețetă chinezească, prin care să-și surprindă soția. Vasile nu a întâmpinat greutăți în timpul preparării rețetei. Deși nu-și afișează pe rețelele sociale evenimentele de familie și evită să vorbească despre viața sa personală, Vasile a mărturisit, subtil:

În primul rând, vreau să spun că sunt un bărbat fericit, am o familie care este frumoasă și sunt mândru pentru ceea ce este.”

Vasile evident că a acceptat felicitările cu ocazia noului statut (de tată). „Împreună, reușim să facem totul: și să gătim, și să creștem. Îi mulțumesc mult Cristinei, care mă ajută. Ceea ce facem, facem împreună. Nu facem nimic separat. Uneori, chiar dacă nu poate Cristina, fac eu în locul ei. Ne respectăm și ne iubim!”, a mai adăugat fericitul soț și tătic.

Interpretul a mărturisit, pentru revista noastră, că este tatăl unui băiețel pe nume Damian. 

Asăzi, familia Macovei marchează un eveniment personal, care nu va fi făcut public, însă anume cu această ocazie Vasile ne-a rugat să rezervăm marea noutate.

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: