Ineditul proiect HY NO ROCK ne dezvăluie de această dată lucrurile neștiute și haioase ale profesiei de... taxator! Aceștia au povestit în fața camerei momente amuzante (sau mai puțin amuzante) din timpul lucrului, dar și ce îi enervează. Aflați de la ei cum își pot schimba starea de spirit datorită sau din cauza unor pasageri și în ce situații neobișnuite au nimerit de-a lungul carierei din troleibuz.

Despre ce nu le place:

„Mă enervează că iau tichetele, le rup și le aruncă jos!…”

„Vara ești ca în Paris. Toate parfumurile pe care le dorești…”

„Babele astea puturoase…”

„O dat trei lei din mână. El nu se uită că vine o „șalandă” de 12 metri și plină cu carne vie”

„O fost cazuri că și-o făcut și treburile pe scaun”

Despre situații:

„Uitându-mă la barele troleibuzului, puțin mi-o ridicat fusta vântul. În înfoia la momentul cela să mă ia în cadru. În timp de 5 minute eu deam era, matincă, pe tot internetul”

„A decedat un boschetar la mine în troleibuz. Era troleibuz de ista vechi. Și el se încălzea pe scaun. Până ce am ajuns la stația terminus, el era deam fără suflare. L-au controlat, l-au dezbrăcat. Avea o lingură și un prezervativ. Lingura ca lingura, da chestia ceea deam… (râde)”

„Sau stau cu tichet în mână. Păi de unde ai luat tichetul ista? Eu ama chitat. Când? Ieri?

„Lucram pe ruta 3. S-au urcat trei băieți în spate. Și eu m-a dus la dânșii să-i achit. Da erau chiliți. Și unul din ei s-a uitat așa la mine și o scos un cuțit și: „mai vrei taxă”?

„Câteodată pot să sară și la bătaie. Numai că la mine mașina îi nantă și n-o ajuns”

PS: În text am păstrat limbajul autentic materialului video.

„HY NO ROCK este un proiect unic. Ne dorim prin intermediul acestui șir de episoade să arătăm oamenilor detalii despre job-urile oamenilor, despre cât de diferite pot fi domeniile de activitate, despre cât de greu poate fi să exerciți o funcție, despre cele mai haioase/tipice/nebune/interesante/stranii și originale momente. Ne-am gândit că ar fi interesant să le arătăm oamenilor aceste detalii, pentru că foarte mulți dintre noi s-ar regăsi oarecum în frazele meseriașilor și astfel, am reuși să amuzăm și să educăm publicul să fie mai bun”.

Distribuie articolul: