Este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, care ne duc faima în lume în primul rând datorită talentului, dar cucerește și cu frumusețea sa debordantă. Valentina Naforniță se poate lăuda și cu un stil rafinat.

Soprana Valentina Naforniță cucerește iubitorii de operă cu ajutorul vocii sale incomparabile, dar și inimi cu frumusețea debordantă, totodată trezește invidia femeilor cu aparițiile impecabile atât pe scenă cât și la toate evenimentele la care își face apariția. Deja știm că este o fashionistă înrăită, având o predilecție și pentru portul național, îndeosebi pentru bluza Ie.

Una din cele mai recente imagini distribuite de artistă demonstrează că aceasta are nu doar un stil rafinat, cât și curaj în abordarea ținutelor sale. Aceasta a purtat un costum elegant compus din două piese, pantaloni și sacou Tuxedo, alături de pantofi cu tocuri cui, articole vestimentare care i-au venit perfect. Deliciul ținutei a fost faptul că soprana a preferat să poarte sacoul, pe trupul gol, decolteul adânc dezgolindu-i frumos zona. Nici atitudinea cu care își poartă ținutele nu poate trece neobservată. Încrederea în outfit-ul său o face și mai remarcată oriunde s-ar afla.

„Mințile ilustre discută idei, mințile mediocre discută evenimente, mințile mici discută oamenii”,  se pare că Eleanor Roosevelt a inspirat-o în acea seară pe Valentina Năforniță.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Gala Generozității 2018! Valentina Nafornița a strălucit pe scena Sălii cu Orgă (Video)