Se pare că America este continetul preferat al Andreei Bălan și a soțului său, George Burcea. O demonstrează prin alegerile destinațiilor de vacanță. Cei doi se află de mai bine de o săptămână peste ocean, acolo unde se distrează și profită din plin de fiecare zi liberă. Unde mai exact călătoresc cei doi, aflați mai jos.


Scurta lună de miere pe care au avut-o Andreea și George în primăvara lui 2017, continuă și în 2018. Încă din primele zile ale anului, frumosul cuplu a evadat în SUA, acolo unde se delectează cu locuri și peisaje de-a dreptul extraordinare. Au început cu câteva dintre cele mai cunoscute orașe din statul american, Florida.

Ulterior, cei doi și-au luat zborul către Jamaica, iar acum se află în Mexic. Pe contul său de Instagram, interpreta română își surprinde zilnic cei aproape jumătate de milion de urmăritori cu imagini de poveste. Aceasta a avut grijă să adopte și un stil vestimentar ieșit din tipare.

În această vacanță, Andrea și George și-au lăsat fetița acasă. Micuța Ella, însă va primi multe daruri de la părinți atunci când vor reveni în România. Pe unul dintre acestea cântăreața l-a arătat deja fanilor.

Pentru Ella din #Cayman #Islands

Публикация от Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Iată și alte fotografii din vacanța cuplului:

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: