Adoră soarele, și el pe EA. Natalia Colesnic nu ratează nicio ocazie pentru a evada pe țărmuri însorite, a savura din căldura soarelui, a face bronz natural și a descoperi noi oameni și culturi. De această dată a ajuns tocmai în Republica Dominicană.

„Vacanţa în Dominicano e de vis! Nisipul alb şi palmierii grandioşi te fac să nu mai vrei să pleci de aici. Dar oamenii… Doamne, ce oameni… plini de pozitivism, frumoşi la suflet… aici mereu se dansează. Cum se aude muzica spaniolă-cubaneză totul se transformă într-un ring de dans. Aici oamenii ştiu să se bucure de darurile vieţii şi să valorifice relaţiile umane. Nu le trebuie averi pentru că fericirea se găseşte în lucruri simple, dar atât de valoroase spiritual! Poate rămân aici…😍🌴”, a spus Natalia Colesnic.

Nu știm dacă a cucerit-o deja vreun localnic și nici cu cine a plecat în vacanță, cert este că locurile sunt cu adevărat rupte din rai. Și mâncarea a cucerit-o pe distribuitoarea oficială Kangoo Jumps Moldova. Ea se delectează cu lapte de cocos, servit direct din nucă și bunătăți marine, gătite la grătar.

colesnic-mancare

Vacanță frumoase și relaxantă în continuare, dragă Natalia!

Foto: Facebook.com/Nata.Colesnic

Distribuie articolul: