Jurnalista Dorina Cojocaru-Filipschi împreună cu soțul petrec vacanța de iarnă ca într-un vis de poveste. Turul a fost programat din timp și a început din Istanbul. Îndrăgostiți și pregătiți pentru aventuri, ei au pornit la drum cu un program plin, dar bine pus la punct.

Unul din cele mai importante evenimente la care au fost s-a petrecut tocmai în India. Pentru asta Alex cu Dorina au zburat spre New Delhi, după care au ajuns la Chennai. Cu toate că zborul a fost amânat din cauza ninsorilor și erau cât pe ce să rateze distracția, ei au reușit să ajungă la nunta indiană. Mireasa, o fostă colegă de liceu a Dorinei, și-a ales soțul originar din Chennai. Cei doi s-au cunoscut în Londra.

Vezi și: După 9 ani de experiență la TV, Dorina Cojocaru lansează o proprie școală de televiziune

 

În rest, luna ianuarie familia Filipschi a dedicat-o călătoriilor prin țările exotice. Din India, cei doi s-au îndreptat spre insula Sri Lanka. Acum se plimbă pe plajele însorite, călătoresc, cunosc locuri și oameni noi și desigur se delectează cu animale exotice.

alex-si-dorina

„Azi ne-a întâlnit el. A durat un pic până inima a luat decizia de a se lăsa cucerită, însă ce a urmat e poveste! Mâine ne duce să-i cunoaștem familia”, a comentat Dorina.

Vezi și: Dorina Cojocaru și Alex Filipschi și-au jucat nunta! Mireasa a ales două ținute elegante

15894550_1441803862526354_4980156721001776758_n

Următoarele destinații sunt Maldivele, Malaezia, Thailanda și apoi se întorc în India pentru a vedea ce nu au reușit, din cauza amânării zborurilor. Le urăm drum bun și așteptăm cât mai multe poze și impresii de la ei.

Foto: Facebook.com/Dorina.Cojocaru