MOLDOVA MUSIC AWARDS este unicul eveniment muzical al anului care va premia și aprecia cele mai importante rezultate în materie de industrie muzicală a momentului din Republica Moldova. Iată ce categorii vor fi premiate și care dintre ele va fi 100% decizia publicului.

Alege-ți favoritul

În perioada 1 – 18 noiembrie Moldova Music Awards oferă publicului larg posibilitatea de a-și alege artistul favorit care merită să fie apreciat cu trofeul SIMPATIA PUBLICULUI. Voting-ul  pentru această nominație se desfașoară AICI. Interpretul sau formația care va acumula cele mai multe voturi din partea fanilor va fi premiat alături de ceilalți  9 câștigători în cadrul Galei de Decernare pe 19 noiembrie, ora 18:30 la Palatul Național, Chișinău. 

10 trofee își așteaptă câștigătorii

Anul acesta sunt nominalizați 18 interpreți, lista completă o puteți găsi pe site, care concurează pentru cele 10 trofee:

  1. NEW ENTRY 
  2. INDUSTRY CONTRIBUTION
  3. BEST LIVE
  4. BEST VIDEO
  5. EXCELLENCE AWARD
  6. BEST PROJECT
  7. BEST MALE ARTIST
  8. BEST FEMALE ARTIST
  9. BEST SONG
  10. AUDIENCE AWARD 

„Ne-am gândit  în acest an să facem acest concurs interactiv. Astfel, prin votul sau publicului decide cine este artistul preferat al momentului care va lua trofeul SIMPATIA PUBLICULUI. Deoarece formula de votare permite un singur vot – o singura data , rezultatul final trebuie sa fie unul cu adevărat corect. Iar câștigătorul pe lângă trofeul pe care îl va primi de la Moldova Music Award, va primi și confirmarea de Artist Favorit al Publicului. Le urăm baftă mare tuturor participanților și îndemnăm fanii să fie cât mai activi în susținerea artiștilor  îndrăgiți”, afirmă Nona Marian, director Moldova Music Awards. 

 

 

Pentru mai multe informații puteți accesa pagina de facebook a evenimentului.